A Wolt segít a bajba jutott éttermeknek

Rendelésükkel támogathatják kedvenc éttermüket a vásárlók, ha a Wolt applikációján keresztül rendelnek maguknak ételt. A Wolt összesen 10 000 000 forinttal támogatja a koronavírus járvány miatt nehéz helyzetbe került vendéglátóhelyeket azáltal, hogy felhasználóinak 10 000 darab 1000 Ft értékű kreditet ad.

A koronavírus járvány és a megfékezéséért elrendelt intézkedések is nehéz helyzetbe hozták az éttermeket, vendéglátóhelyeket. A délután 3 órai kötelező zárás mellett a házhozszállítás elindítása lett az egyik lehetőség arra, hogy az étterem továbbra is el tudja érni vendégeit. Érthető, hogy nagyon sok étterem ezt az utat választotta, a Wolt ételfutárhoz az elmúlt héten közel 400 étterem csatlakozott, és tette elérhetővé kínálatát az applikációban, de a következő hetekben is folyamatosan bővül az étterem kínálat. Emellett a Wolt folyamatosan bővíti majd március és április folyamán a kiszállítási területét, hogy ezzel is lehetővé tegye további éttermek csatlakozását és az új területeken lakóknak a biztonságos ételrendelést a Wolt applikáción keresztül.


A Wolt különleges akciójában most felhasználói bevonásával segíti a vendéglátóhelyeket, miközben a nála ételt rendelőket is megajándékozza. A cég összesen 10 millió forint értékben tett elérhetővé 1000 forintos vouchereket, amelyeket ételrendelésnél használhatnak fel a vendégek. A kuponokhoz tartozó kód az éttermek social media felületein találhatók, ételrendeléskor ezt kell beírni, hogy a kedvezmény a következő rendelésnél érvényesüljön. Így jól jár a felhasználó, hiszen 1000 forint kedvezményt kap a legközelebbi vásárlásából, de jól jár az étterem is, hiszen a Wolt-nak köszönhetően a rendelés teljes összege eljut hozzá, míg a kedvezménynek köszönhetően várhatóan többen rendelnek majd tőle.

Forrás: Store insider


Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.
Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában 

A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.
Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait 

Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.
Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról

Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról 

A kutatás rámutatott, hogy a rendszeresség hatással van az elfogyasztott adagokra.
Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson

Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson 

A legjobb európai borturisztikai könyv díját nyerte el a TokajGuide ötödik kiadása a gasztronómiai kiadványok világversenyén, a Gourmand International Awardson.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.