hirdetés

Bevette Boldogkőváralját Mrs. Millicent

Új magyar gin jelent meg a palettán Szerb Antal egyik regényhőséről elnevezve.

hirdetés

Amely a prémium pálinkáiról ismert Bestillo főzdéjéből került ki két év kísérletezés után. Az első reakciók nagyon pozitívak, már külföldről is jelentkeztek érdeklődők, hogy forgalmazhassák.

Ez egy újhullámos párlat, amelynek ízében nem a boróka dominál, hanem különböző fűszernövények, organikus citrusok és fűszerek friss, egyedi elegye bontakozik ki benne. Botanikai jellege miatt hangsúlyos íze és illata van, ezért önmagában is tökéletesen megállja a helyét, illetve olyan koktélokat érdemes belőle keverni, ahol érvényesülhet. T

“Már nagyon régen szerettem volna, hogy legyen ginünk”, mondta az új termékről Czakó Mónika, a cég tulajdonostársa. 

A Mrs Millicent név sokak számára ismerősen csenghet, hiszen Szerb Antal “Utas és holdvilág” című regényének egyik karakterétől kölcsönözték. Miss Millicent Ingram egy gazdag amerikai fiatal nő, aki művészettörténetet tanul és tanulmányútra érkezett Európába. Ott találkozik a regény főhősével, Mihállyal. Fesztelen, lendületes, naiv és üdítő. A gint ebből a miliőből ragadták ki készítői. A történet elképzelt folytatása, hogy a kisasszony természetét nem megtagadva befejezi tanulmányait, megházasodik, és speakeasy bárokat nyit. Ezek a bárok még a szesztilalom idején voltak jellemzőek, csak a titkos jelszó ismeretében lehetett belépni, feltéve ha az őr arra érdemesnek ítélte meg az ajtó előtt állót.

 

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja, ki tudnak tartani a korlátozások feloldásáig, és végre valamennyire magához tér a turisztikai, vendéglátás ágazat?

Kiadónk társoldalai