Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Így kapcsolódik össze az alkoholtrendek változása és a turizmus

Így kapcsolódik össze az alkoholtrendek változása és a turizmus 

A Spirit Tourism egy gyorsan fejlődő ágazat, ami lehetőséget kínál a helyi turizmus növekedésére, ezáltal munkahelyek teremtésére és a helyi gazdaságok fellendítésére.
Íme, a legújabb prémium gin portfólió

Íme, a legújabb prémium gin portfólió 

A Premium Gin legújabb portfóliójába kaphattunk betekintést.
Bemutatkozik az új Árpád Pink Málna Gin - garantáltan a nyár kedvence lesz!

Bemutatkozik az új Árpád Pink Málna Gin - garantáltan a nyár kedvence lesz! 

Az Árpád Pálinka Manufaktúra legújabb ginje friss fertődi málnából készül, aromázás nélkül. Édemes megkóstolni!
Országos első hely, arany- és bronz minősítések a World Gin Awards-on

Országos első hely, arany- és bronz minősítések a World Gin Awards-on 

Új sikerek a Mrs Millicent gin háza táján.
A DZT gines program keretében tartotta évzáróját

A DZT gines program keretében tartotta évzáróját 

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) december 14-én tartotta évzáró karácsonyi estjét, ahová a velük egész évben együttműködő hazai kiutaztató irodák és média képviselőit hívták el.
Gin-hír: a Whitley Neill alapítója és lepárlómestere nálunk járt

Gin-hír: a Whitley Neill alapítója és lepárlómestere nálunk járt 

A ginek iránti kereslet világszerte nő, és piaconként változik, miközben már mutatkozik igény az alkoholmentes párlatokra is. Ebben a versenyben az innováció és a minőség lehet a siker kulcsa, de folyamatosan figyelni kell a fogyasztókat, véli Johnny Neill, a Whitley Neill alapítója és lepárlómestere, aki budapesti látogatása során számos kulisszatitkot is elárult.    
Az édes élet és a "Bondi Beach" koktél receptje

Az édes élet és a "Bondi Beach" koktél receptje 

Az Asterisk The Live – in Gallery egy izgalmas művészeti-és gasztro színtér Budapesten, mely első nyarát terasznyitással és különleges koktélkínálattal ünnepli.
Gint dobott piacra a Michelin-csillagos sztárséf

Gint dobott piacra a Michelin-csillagos sztárséf 

Meglepő ízkombinációval érkezik Magyarországra a Michelin-csillagos sztárséf Gordon Ramsay skót ginje.
Jön a szőlő alapú magyar gin

Jön a szőlő alapú magyar gin 

Szőlő alapanyagú, aromavesztés nélküli új gintermékek kifejlesztésébe kezd a Pécsi Tudományegyetemmel (PTE) közösen a bonyhádi székhelyű, bortermeléssel és -exportálással foglalkozó Danubiana Kft. - közölte a baranyai felsőoktatási intézmény az MTI-vel.

Kreatív játékkal teszi igazgalmassá a gint a St. Andrea Wine&Skybar 

A világ legizgalmasabb gin-tonik variációit lehet végigkóstolni a St. Andrea Wine & Skybar: a The Gin Journey paklijával. 

Közeleg a gin ünnepe 

És méltóképp lehet megünnepelni június 10-12. között a Bálnában. Ahol bohókás borókás változatot is kóstolhat.

Ez az új magyar gin már nemzetközi sikereket arat 

Megérkezett az új magyar gin, rögtön két nemzetközi díjjal, még azelőtt, hogy egyáltalán megkóstolhattuk volna bármelyik kedvenc bárunkban. A spiritek szakértőitől érkező méltatás mellett az is vonzó lehet a Gay Hussar-ban, hogy natúr és sipping ginről beszélünk. Vagyis ez a fűszeres ital akár önmagában, jégkockával is kortyolható, nem muszáj tonikkal vagy egyéb italokkal összehozni. És ki ne szeretné néha rövidebben inni a kedvenc italát? Minden szempontból formabontó és a története sokkal szerteágazóbb, mint elsőre gondolnánk - tájékoztatta lapunkat a Socially.

Hibiszkusz, gyömbér és kardamom adja a különleges gin ízét  

Magyarországon is elérhetővé váltak az amerikai AMASS vállalat egyedi, száz százalékban természetes összetevőkből álló szeszesital-kínálatának kiemelt termékei, az AMASS Dry Gin és az AMASS Botanic Vodka.

Organikus gin Agárdról 

A gin reneszánszát éli a világban, nincs ez másképp Magyarországon sem. És most itt a hazai ginek legújabb tagja, amelyet organikus módon készítettek az agárdiak.

Minden gin keresi a párját 

És legtöbbször tonik formájában meg is találja. Egyetlen titka van különben a jó gin toniknak: a magas minőségű, egymáshoz illő alapanyagok.

Bevette Boldogkőváralját Mrs. Millicent 

Új magyar gin jelent meg a palettán Szerb Antal egyik regényhőséről elnevezve.

Az Opera Gin megint bezsebelt egy aranyat 

A szakma legrangosabb nemzetközi versenyének számító londoni IWSC-n, kiemelkedően magas pontszámmal aranyat nyert az Opera Gin Budapest.

A gin lehet 2020 slágeritala 

Hazai vadvirágokból készült a legújabb magyar kézműves gin, amit az italhoz illő fűszerkészlettel együtt kínálnak majd a vendéglátóhelyek. A márkatulajdonos célja, hogy tovább lendítse a hazai ginfogyasztás kultúráját, és az ismert, magyar összetevőkkel közelebb hozza azt az emberekhez. A gin fogyasztása 2019-ben robbanásszerűen megnőtt nemcsak a fővárosi, de a vidéki vendéglátóhelyeken is, sokak szerint a kézműves gin lehet 2020 slágeritala.

Kelbimbós gin az Egyesült Királyságból 

Állítólag némi diós jelleget is fel lehet fedezni a zamatában.

Red Dot Award az Opera Gin arculatáért 

Brand and Communication kategóriában nyert Red Dotot az Opera Gin Budapest csomagolása, melyet a Graphasel Design Studio tervezett. Ezzel a független magyar kreatívcégkét egymást követő évben is Red Dot díjazott lett, hiszen tavaly a Dubicz Borászatnak tervezett címkéjükért kaptak elismerést.

Borsóginnel a környezetért 

Felfedezték, miként lehet klímatudatosabb módon előállítani a világ egyik legnépszerűbb szeszes italát.

Hangyás gin 

A The Cambridge Distillery nevű szeszfőzde megalkotta a világ első „hangyaesszenciával” feljavított ginjét – derül ki a The Telegraph cikkéből.

Egyre népszerűbb a gin 

A fast casual, az ázsiai konyha, a gin és az újhullámos kávézók előretörése, ezzel egyidőben a fine dining és a túl bonyolult ételek háttérbe szorulása jellemzi most a magyar gasztronómiát. Az éttermi piacot illetően pedig fontos változás, hogy konszolidáció várható, mert csak kevés hely tudja folyamatosan a tőle megkívánt színvonalat biztosítani. A Baldaszti Group szakértői a tavalyi évhez hasonlóan a legfontosabb aktuális trendeket és várható változásokat vették sorra.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!