Búcsúzik a Fricska

Mától bezár a Fricska Gastropub. Azt ígérik ezzel kapcsolatos bejegyzésükben, hogy csak átmenetileg. Reméljük, be tudják tartani ígéretüket.

A Michelin-kalauz által is ajánlott hazai étterem, az egyik kiváló hazai topbisztró, a pesti Bulinegyedben található Fricska Gastropub búcsúzik közösségi oldalukon vendégeitől.

Ezt írták ki oldalukra az elmúlt hétvégén ezzel kapcsolatban:

"Tartogattunk egy szomorú hírt erre a napsütéses szombati napra. Egy időre most el kell köszönnünk Tőletek, persze nem végleg, csak addig, amíg ez a fura kihívásokkal teli időszak tart.
Bíztunk benne, hogy több ilyen posztra nem kerül sor, de sajnos az élet máshogy hozta. A jelenlegi feltételekkel nem tudunk tovább nyitva tartani, de bizakodóan állunk a jövő felé. Egyelőre sajnos nagyon sok kérdés kavarog a fejünkben, hogy mikortól, hogyan, és milyen szabályozások mellett nyithatunk ki, de egyet megígérünk Nektek! Nem tűnünk el, és akárhogy is alakulnak a dolgok, jelentkezni fogunk!
Köszönjük, hogy velünk voltatok ezekben a nehéz időkben is, és találkozunk hamarosan!"
 
 
Eddig tartottak az anyagi lehetőségeik a kiszállításos megoldásra, ahol, mint köztudott, az ételszállításos cégek is leveszik a maguk igencsak komoly százalékaikat (20-30 % között mozog ez az összeg). Ráadásul ha olyan kreációk készülnek a konyhán, amelyek a Fricskánál is megvalósulnak - ezek a fogások mindenre valók, csak kiszállításos megoldásra a legkevésbé. Eddig bírták - reméljük, hamarosan, a covid utáni lezárások feloldása után ismét visszatér a csapat a Dob utcai szuterénbe, ahol különleges vendéglátásban részesülhet az, aki majd hozzájuk ismét betér.

 

 

 

 

 

 

Forrás: Facebook


Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese 

Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.
Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.