hirdetés

Budapesten nyit Jamie Oliver első európai pizzériája

Menő, pezsgő környezetben nyitja meg kapuit a kontinentális Európa első Jamie’s Pizzeria-ja, a belvárosi Gozsdu udvarban, a Madách sétánynál.

hirdetés

A Jamie's Pizzeria nagyszerűen fogja egybe mindazt, amit Jamie Oliver képvisel: egyszerű, őszinte és finom ételek, szuperül kiválogatott alapanyagokból készítve, nagyszerű áron. A menün megtalálhatóak a csodás kemencében sült pizzák - mindig friss alapanyagokból és hihetetlen ízekkel, könnyű saláták, tészták, olasz desszertek, valamint pizzetták is, amik fél adag pizzát és fél adag salátát tartalmaznak.

www.hungryforever.com
www.hungryforever.com

A Jamie’s Pizzeria egy laza, elérhető hely, ahol minden nap frissen készítik a pizzatésztát. Jamie alapanyag előírásának megfelelően csak friss alapanyagokból dolgoznak, az állatokkal való méltó bánásmód elvét mindig szem előtt tartják. Minden alapanyagot Jamie élelmiszer minőséget garantáló csapata fogad el. Online rendelés formájában házhoz szállításra is készülnek már a nyitástól.

Miben más Jamie pizzája, mint a többi pizza?

  • A pizzatésztát frissen készítik
  • A pizzát frissen sütik ki, csak rendelés után 
  • A pizza kovászos
  • Az alapanyagokkal felelősen bánnak, azok fenntartható gazdaságból származnak 
  • Kompromisszumok nélküli minőséget képviselnek
  • Házhoz is szállítanak

A Jamie’s Pizzeria koncepció kidolgozása annyira új a Jamie-rendszeren belül, hogy a központi arculati elemek kidolgozásán kívül a website tervezést és fejlesztést is a magyar üzemeltetőre, a Zsidai Csoportra bízta Jamie Oliver csapata. Az 1982 óta működő családi vállalkozás számos éttermet működtet, köztük az első magyar Jamie Oliver éttermet, a budai várban található Jamie’s Italian Budapestet is ők viszik. A Jamie's Pizzeria novemberben nyit, a honlap és ezzel együtt a házhoz szállítás is ekkor indul be.

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai