hirdetés

Csodás csoki siker

A világ legrangosabb ételkóstolóversenyén, a Great Taste Awards-on nyert bronzérmeket a chocoMe.

hirdetés

Fotó: Branding Journal
Fotó: Branding Journal

A sikeres magyar csokoládémanufaktúra pár héten belül a második nemzetközi díjgyűjteményét hozza haza - az Academy of Chocolate Awards után –, ezúttal a világ legrangosabb és legszigorúbb ételkóstolóversenyén, a Great Taste Awards versenyen nyert 5 bronzérmet.

A világverseny, amelyre a pályázók különböző termékkategóriákban nevezhetnek, híres 400 tagból álló zsűrijéről is. A versenyek alkalmával több ezer kóstolóórát eltöltőltő szakértők csoportja Michelin csillagos éttermek séfjeiből, elismert gasztronómiai szakemberekből, patinás áruházak (Harrods, Fortnum&Mason, Selfridges, Harvey Nichols és Whole Food Markets) beszerzési igazgatóiból és neves ételkritikusokból áll, akik minden előzetes információ és csomagolás nélkül, vakteszt alapján hozzák meg ítéleteiket.

Az idei hazai csokoládé manufaktúra győzelmek a márka változatos ízkínálatáról is árulkodnak. A zsűritagokat a pikáns, borsos étcsokoládéköltemények legalább annyira megbabonázták, mint a mennyei ét-és tejcsokoládés drazséálmok – az előbbiek közül a Délice tavaly bemutatott, saját fejlesztésű csokoládémasszából készített termékcsalád, melynek négy ízvariációjából ezúttal három aratott győzelmet. Ezzel az 5 újabb éremmel 62-re növekedett a nemzetközi szakmai versenyeken szerzett díjnyertes csokoládék száma.

(forrás: Vendég / chocoMe)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy érinti a vállalkozásukat a februárban bevezetésre kerülő új SZÉP-kártya rendelet, amely már élelmiszervásárlást is engedélyez?

Kiadónk társoldalai