hirdetés

Hamarosan GastroPan

A GastroPan nemzetközi kiállítást idén 12. alkalommal rendezik meg Aradon az Expo Arad kiállítóközpontban szeptember 21-23 között. A kiállítók által bemutatott technológiákon túl, az idei GastroPan fő attrakcióját a szakmai versenyek fogják képezni, amelyek során a legkiválóbb, legtehetségesebb szakemberek mérik össze tudásukat az ország minden részéről - tájékoztatták lapunkat a szervezők.

hirdetés

Az „Év kenyere” és az „Év tortája” minden bizonnyal idén is a legnépszerűbb versenykategóriák lesznek. A versenyzők 7 külön kategóriában mérhetik össze tehetségüket, művészi érzéküket, innovatív készségeiket és szakmaiságukat. A győztesek jutalma nem csupán a trófeák, kupák és érmek sokaságából tevődik össze, hanem egy páratlan lehetőséget nyújt hogy a résztvevők népszerűséget, ismeretséget szerezzenek a szakmában.

A kiállítás első napján, szeptember 21 –én a cukrászati versenyek kapják a főszerepet. Az „Év tortája” trófea elnyeréséhez a versenyzőknek egy őshonos gyümölcsök felhasználásával készített tortát kell megalkotni, amely egyszerre látványos, kreatív és ízletes. A cukrászművészek és tortadíszítők a cukorpasztából készített művészeti alkotás kategóriában versenyezhetnek, amelynek tematikája: „A világ csodái”.

A pék-és sütőipari versenyre szánt nap szeptember 22. Az „Év kenyere” trófea megszerzésére, két kategóriában is lehetőséget kapnak a szakemberek: Kézműves valamint ipari termelés kategóriában. A két kategória a gyártott mennyiség és alkalmazott gyártási technológia szempontjából is határozottan elkülöníthető egymástól. Ugyanebben a versenyszegmensben a résztvevők gyerekek számára készített gluténmentes péksütemények készítésében is megmutathatják rátermettségüket.
A kulináris versenyek napja szeptember 23. A séfek egyénileg vagy csapatban is versenyezhetnek, a feladat egy ünnepi hidegtál, egy tradicionális román fogás, egy vegán alapú készítmény és egy gourmet menü megalkotása lesz.


A GastroPan kiállítás szeptember 21-23 között várja látogatóit 10:00 - 18:00 óra között. A belépés meghívóval történik vagy belépési űrlappal amely ingyenesen letölthető a www.gastropan.ro oldalról. Úgyszintén érvényben maradnak a 2020-ra kiadott GastroPan meghívók és belépők.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai