hirdetés

Ingyensör a budapestieknek

Tízezer korsó ingyen sörre hívja meg a budapestieket egy kézműves sörfőzde.

hirdetés

Amint a kijárási korlátozások enyhítése Budapesten is életbe lép, a magyar kézműves-sör piac meghatározó főzdéje, a FIRST Craft Beer tízezer korsó ingyen kézműves sörre hívja meg a fővárosiakat. A sörfőzde célja az akcióval, hogy megköszönje a budapestiek kitartását és fegyelmezettségét a járványhelyzet alatt, a vendéglátóhelyeket pedig segítse az újranyitásban.

 

Ez az a budapesti kézműves sörfőzde, amely tavaly a Berlin International Beer Competition mezőnyében elnyerte a Hungarian Brewery of the Year címet is, ezért döntött úgy, hogy „Félig tele” néven összefogást indít.

„Amint a járványügyi korlátozások enyhítésével Budapest újraindul, tízezer korsó ingyen sörre hívja meg a budapestieket, mintegy 30 partner vendéglátóhelyén. Ezzel köszönjük meg a fővárosiak kitartását és fegyelmezettségét a járványhelyzet alatt, a vendéglátóhelyeket pedig így támogatjuk az újranyitásban. Köszönjük az embereknek, hogy támogatták a helyi éttermeket, a helyi termelőket, a helyi főzdéket és kérjük, ezt folytassák is!” – fogalmaz Kurucz Dániel tulajdonos, aki testvérével és tulajdonostársával, Kurucz Gergellyel a Budavári és a Belvárosi Sörfesztivál főszervezője, és évek óta népszerűsíti a minőségi sörfogyasztást Magyarországon.

A „Félig tele” néven indított kezdeményezéshez mintegy 30 vendéglátóhely csatlakozott.

További információk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(forrás: nestcom.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai