hirdetés

Magyar díjazott az Academy of Chocolate Awards-on

A magyar csokoládémágus, a chocoMe, 5 bronzéremmel gazdagodott a rangos Academy of Chocolate Awards versenyen 2018. július 25-én – az 5 újabb díjjal immár 57-re emelkedett a cég nemzetközi szakmai versenyeken elért elismeréseinek száma.

hirdetés

A rabul ejtő ízeket és rekorderedményeket produkáló chocoMe egyik idei nyertes Raffinée terméke, a fehércsokoládával bevont, liofilizált málnaszemek a manufaktúra 11. olyan terméke, amely mindhárom szakmai világversenyen, az Academy of Chocolate Awards-on, az International Chocolate Awards-on és a Great Taste Awards-on is érmeket szerzett.

Szintén beszédes és kiemelkedő eredmény, hogy a cég 2018. januárjában bemutatott, legújabb drazsékölteménye, a kékáfonyás joghurttal és fehércsokoládéval bevont, liofilizált feketeribizli Raffinée máris a nyertesek sorába lépett.

A nemzetközi sikert besöprő termékek között végeztek a chocoMe saját fejlesztésű csokoládémasszából készített, izgalmas kreációi, a sós illetve a borsos Délice Carré, valamint a fahéjjal és szegfűszeggel fűszerezett narancshéj, a chocoMe Voilé.

A díjnyertes termékek:

RF106 Raffinée – Fehércsokoládéval bevont liofilizált málna

RF113 Raffinée - Liofilizált feketeribizli kékáfonyás joghurttal és fehércsokoládéval drazsírozva

50DCD102 Délice Carré – 72,2% étcsokoládé Murray river sóval

50DCD103 Délice Carré – 72,2% étcsokoládé Kampot borssal

VL101 Voilé – Étcsokoládéba mártott kandírozott spanyol narancshéj fahéjas-szegfűszeges fűszerezéssel

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy érinti a vállalkozásukat a februárban bevezetésre kerülő új SZÉP-kártya rendelet, amely már élelmiszervásárlást is engedélyez?

Kiadónk társoldalai