hirdetés

Megnyitott a Zelna Borterasz és Vinotéka

A balatonfüredi borászatban csütörtöktől vasárnapig várják a kóstolni vágyókat.

hirdetés

A Borteraszon a borászat teljes kínálata megtalálható. A könnyed borozgatás mellett irányított borkóstolókat is tartanak, és olyan különleges tételeket is meg lehet kóstolni mint 2014-es Farkó-Kő Olaszrizling, mely már nincs kereskedelmi forgalomban. A borok mellett kínálnak még szörpöt és vászolyi sajtválogatást, illetve megvásárolható a borászat saját szőlőmagolaja és őrleménye is.


„Sokáig dédelgettük a borterasz nyitását ötletét, és végül rászántuk magunkat. Balatonfüreden számtalan remek borászat van, de ha az idelátogató szeretne elmenni egy borkóstolóra már bajban van. Nálunk megtalálhatók a könnyed fajtajelleges borok mellett a dűlőválogatott tételek is, így biztosan mindenki talál magának kedvére valót.”- mondja Lukács Lilla, a családi borászat egyik tulajdonosa.


A balatonfüredi Zelna Borászat 2014-ben alakult. A jelenleg 8 hektáros családi birtokot a fiatal házaspár, Barabás Barna és Lukács Lilla vezetik. Fő fajtájuk az Olaszrizling, de foglalkoznak Pinot Gris-vel, Merlot-val és Zweigeltel is.

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint lesznek újabb bértámogatási intézkedések?

Kiadónk társoldalai