hirdetés

Ők zsűriznek a Young Chef 2020 versenyen

Mauro Colagreco, Clare Smyth és Enrico Bartolini is a zsűri tagja lesz a S.Pellegrino Young Chef 2020 versenyen.

hirdetés

A szakácsverseny korábban lezajlott régiós döntőin a világ minden tájáról érkező 134 fiatal mutathatta be főzőtudományát élőben a 12 különböző régió nemzetközi zsűrijének. A továbbjutó 12 döntős a gasztronómia 7 legendás képviselője előtt mérheti össze tudását.

A nyertest kiválasztó ‘Hét Bölcs’ (Seven Sages) szerint a fogás mögött meghúzódó kultúra és etika különbözteti meg a séfet a jövőben - ez alapvető mérlegelési szempont a döntő nyertesének kiválasztásakor.

A zsűri tagjai között tudhatjuk Mauro Colagrecót, Andreas Caminadát, Clare Smyth-t, Pim Techamuavivit, Enrico Bartolinit, Manoella Buffarát és Gavin Kaysent is.

A bírák a döntősöket három fő területen értékelik: technikai készségek, kreativitás és személyes hitvallás. Ugyanakkor mérlegelik azt is, hogy a jelöltek az étel révén milyen pozitív hatást gyakorolnak a társadalomra.

Az idei évi kulináris utazáson egy egynapos fórum is helyet kap, amelyet a fenntartható gasztronómiának szentelnek, és amelynek kurátora a S.Pellegrino és az Acqua Panna által támogatott Fine Dining Lovers, a globális gasztronómia vezető online közössége. A feltörekvő és a legjobb szakácsok felváltva lépnek fel a színpadra, hogy megosszák véleményüket és tapasztalataikat a konyhai kultúráról és a fenntartható gyakorlatokról: a világhírű séf, Massimo Bottura külön előadást tart majd az eseményen.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

A csillagos eget verdesik a Balatonnál a vendéglátásban dolgozók bérei, mégsem jelentkeznek elegen a meghirdetett állásokra. Ön mit tapasztal e téren?

Partnerünk