hirdetés

Svájcban terjeszkedik a magyar csoki!

A hazai csokis manufaktúra október harmadik hétvégéjén ünnepélyes keretek között felavatta svájci csokoládéboltját.

hirdetés

Újabb mérföldkő a chocoMe életében: a manufaktúra október harmadik hétvégéjén ünnepélyes keretek között megnyitotta svájci csokoládéboltját. A Zürich melletti, Svájc egyik legexkluzívabb kisvárosaként számon tartott Zollikonban található schoggiBar showroomként is működik, ahol a világ minden tájáról érkező érdeklődők, az igazi ínyencek és a hithű csokoládérajongók egyaránt megtalálhatják a számításukat.


A nagyszabású megnyitón, mint jelentős nemzetközi gasztro-eseményen Magyarország Nagykövetsége, a Svájci Konzulátus és a Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamara is részt vett.

Az eseménnyel egy időben a hazai csokis cég sikerszériája is folytatódott: a manufaktúra a nagy presztízsű International Chocolate Awards 2017-es versenyén hét újabb díjat zsebelt be. 

A verseny világbajnokságának döntője és eredményhirdetése idén is Londonban, a The Chocolate Show rendezvény keretein belül került megrendezésre, ahol a chocoMe-nek a fehércsokoládés kategóriában sikerült bronzérmet szereznie a chocoMe Entrée/Carré táblás szőkecsokoládéval, amely Etióp Yirga kávé, liofilizált karamell és Piemonte-i mogyoró bűvös találkozásából született.

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk