hirdetés

Tízezer korsó sör - negyven vendéglátóhelyen

18 órától várja a budapestieket a FIRST Craft Beer 10 000 korsó ingyen kézműves söre, több mint 40 vendéglátóhelyen. A „Félig tele” néven indított kezdeményezés célja, hogy megköszönje a budapestiek kitartását és fegyelmezettségét a járványhelyzet alatt, a vendéglátóhelyeket pedig segítse az újranyitásban.

hirdetés

„Félig tele” néven indított összefogást a budapesti FIRST Craft Beer kézműves sörfőzde. Ma este 18 órától 10 000 korsó ingyen kézműves sörrel látják vendégül a budapestieket. Az akció több mint 40 vendéglátóhelyen zajlik, a készlet erejéig.

„Pont két hónapja kezdődött új időszámítás a vendéglátóhelyek számára: egy pénzügyileg, de mellette érzelmileg, pszichésen is megterhelő időszak indult el, amit csakis a vásárlóink kedves üzeneteivel, támogatásával tudtunk átvészelni. Ezt az erőt, szeretetet szeretnénk megköszönni, és együtt újra beindítani Budapest életét és kedvenc vendéglátóhelyeinket” – mondja a kezdeményezésrőlKurucz Dániel, a FIRSTCraft Beer tulajdonosa, aki testvérével és tulajdonostársával, Kurucz Gergellyel a Budavári és a Belvárosi Sörfesztivál főszervezője, és évek óta népszerűsíti a minőségi sörfogyasztást Magyarországon.

A FIRST Facebook eseményt hozott létre, hogy itt tájékoztassa Félig tele (#feligtele) kampánypartner vendéglátóhelyeinek listájáról az érdeklődőket.

A facebook esemény itt!

A kezdeményezéshez olyan vendéglátóhelyek csatlakoztak, mint például a Szimpla Kert, az Élesztőház, a Beer Brothers, a Mazel Tov vagy a FIRST Local Madách Tér. Cserébe csak annyit kérnek a fogyasztóktól, hogy készítsenekegy fotót vagy videót az első sörükről és #feligtele hashtaggel töltsék fel közösségi oldalukra.

A FIRST Craft Beer mind a vendéglátóhelyeket, mind a vendégeket arra kéri, továbbra is tartsák be a járványügyi óvintézkedéseket, ügyeljenek a biztonságos távolságra egymás között, és egyszerre csak annyian tartózkodjanak az adott helyen, amennyire a jogszabályok lehetőséget adnak. Ezen szabályok betartása és betartatása a vendégek és a vendéglátóhelyek felelőssége.

 

(forrás: Store insider)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint lesznek újabb bértámogatási intézkedések?

Kiadónk társoldalai