Új arculattal a Pajzos Tokaj

Egy rendhagyó borkiállítás keretén belül mutatták be új arculatukat és megújult márkájukat. A Bárkert Bistroban rendezett egyórás pop-up kiállítás a Palingenézis, azaz Újjászületés nevet kapta.

Az újragondolt arculat minden elemében egységes, modern és letisztult, a teljes körű rebranding mellett a borászat marketingstratégiája és termékportfóliója is megújult, átlátható termékskálája több értékesítési csatornán, szélesebb célcsoport számára lett elérhető.

 

„A piaci elemzéseket követően egyértelművé vált számunkra, hogy egy olyan prominens márkát kell felépítenünk, amely a tokaji borok büszke nagykövete lehet. A cél megvalósítása érdekében a felső szegmensben található, prémium „Pajzos Tokaj” márkanév alá vontuk be a kiskereskedelemi csatornába értékesített, jó ár-érték arányú „Megyer Tokaj” márkánkat. Ezzel a lépéssel szélesebb fogyasztói közeget tudunk megszólítani, több helyen elérhetőek a borok, továbbá egy márka építésére tudunk teljes erőből koncentráln", mondta Laurent Comas, a Pajzos Tokaj birtokigazgatója.

A pop up eseményen egy kiállítást modellezett a pincészet, elrugaszkodva ezzel a hagyományos borkóstolók forgatókönyvétől. A „kiállítás” hat műalkotást, hat bort mutatott be, ahol a meghívott vendég saját tempójában kóstolhatta, láthatta, fedezhette fel a tételeket. A címkéket Kiss Zsombor grafikusművész alkotta.

 

Forrás: Pajzos-Megyer / Turizmus Online


Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.
Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában 

A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.
Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait 

Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.
Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról

Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról 

A kutatás rámutatott, hogy a rendszeresség hatással van az elfogyasztott adagokra.
Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson

Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson 

A legjobb európai borturisztikai könyv díját nyerte el a TokajGuide ötödik kiadása a gasztronómiai kiadványok világversenyén, a Gourmand International Awardson.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.