Új értékesítési igazgató a FELIX Kitchen&Bar élén

Ismert gasztronómiai szakember, Bosznai Károly tölti be a budai gasztrotophelyen ezt a fontos  pozíciót.

2019 második negyedévében nyitott meg az Ybl Miklós által tervezett, eredetileg szivattyúházként üzemelő épületében a FELIX Kitchen&Bar. Azóta teljes értékű kortárs művészeti térré nőtte ki magát, ahol a hangsúly a magas szintű gasztronómián, bárkultúrán, a minőségi alapanyagokon és a művészet iránti szenvedélyen van. Pozicionálásának fontos momentumai a kétszeres Wine Spectator borszaklap Award of Excellence díja, amivel a világ legjobb boréttermeinek nívós listájára kerültek fel, illetve a 2021-es Michelin-plate elismerése.

 

Bosznai Károly főiskolai évei alatt külföldön szerzett tapasztalatot a turizmus különböző területein, majd hazatérve több utazási iroda értékesítési és marketing feladatait látta el. Itthon nevéhez fűződik a Symbol Budapest gasztronómiai komplexum több egységének a beindítása, és a turisztikai szakma egyik fontos networking eseményének megszervezése.

Károly 6 évet töltött el a Buddha-Bar Hotel Budapest rendezvényigazgatójaként, ahol munkatársaival együtt szintén számos nemzetközi szinten is emlékezetes eseményt és rendezvényt valósított meg. Ezek közül is kiemelkedtek a F1 Magyar Nagydíj hétvégéjén megrendezésre kerülő after party-k, amelynek szervezése azóta is hozzá tartozik.

A Hungexpo értékesítési és szponzorációs igazgatójaként tett két és fél éves kitérőt követően 2021 év végén ismét visszatért a vendéglátás és a rendezvényszervezés világába a FELIX Kitchen&Bar értékesítési igazgatójaként. 

„Megtiszteltetés egy ilyen nemzetközileg elismert csapathoz csatlakozni. A célunk mind több emberrel és szegmenssel megismertetni a FELIX életérzést - az étterem történelmi épülete által kínált sokszínű lehetőségeket és a magas gasztronómiai szolgáltatásokat - valamint a Vendégeink részére a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtani.”, mondta kinevezése kapcsán.

Elérhetőségei:  Bosznai Károly    tel: +36 20 776 2327

[email protected]

Forrás: Turizmus Online


Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.
Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese 

Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.
Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.