hirdetés

Újabb Jamie Oliver Budapesten

Hétfőtől sajátos hamburgerezőt hoz a magyar fővárosba az angol sztárszakács.

hirdetés

Jamie Oliver olasz étterme és pizzeriája után hétfőtől a Jamie Oliver’s Diner ételei is elérhetők lesznek Budapesten. Az éttermet a főváros egyik legismertebb gasztroszereplője, Zsidai Roy Zoltán működteti, ahol klasszikus észak-amerikai fogásokat kínálnak a híres angol tévéséf receptjei alapján.

Az étterem - egyelőre  - nem fogad vendégeket, sőt, még nincs is kész a vendégtere, kizárólag rendelni lehet a kínálatból, a Wolton keresztül. Az ilyen, vendégteret fenn nem tartó, kizárólag rendelésre főző helyeket nevezik angol szakkifejezéssel dark kitchen-eknek. 

Mint Roy csapata elmondta, az új hely egyszerű koncepcióra épül: jó, szerethető street food ételeket kínálni a legjobb alapanyagokból, eredeti receptúrából kiindulva. Jamie célja az is volt, hogy megmutassa, hogy az amerikai konyhára jellemző sztereotípiákon túl létezik egy igazi amerikai konyha – csodálatos ízekkel és hagyományos technikákat használva. Mindezt persze kis csavarral kínálja, ráadásul tudományos oldalról közelített és összetétel szintjén elemzett minden ételt, hogy egészséges legyen.

 

 

(forrás: Zsidai Csoport)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Egyetért-e azzal, hogy idén elmarad a budapesti Vörösmarty téri karácsonyi vásár?

Kiadónk társoldalai