hirdetés

Zamárdiba érkezik a Balatoni KÖR GasztroPiknik

Zamárdiban tartják a hétvégén a Balatoni KÖR GasztroPiknik következő állomását, ezzel bizonyítva, hogy a Balaton parti városban télen is lehet fesztivált rendezni.

hirdetés

A szervezők közlése szerint a rendezvényen a finom ételeken és italokon kívül egész nap élőzene, gyermek játékok és egy szelfi pont is várja a Balaton parti fűtött sátorba érkezőket. A Balatoni KÖR tagjain és a helybéli vendégeken kívül jelen lesz a Siófoki Szakképzési Centrum Krúdy Gyula Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának diákjai is, akik szintén egy különleges menüsorral készülnek.

“Nagyon fontosnak tartjuk a fiatalok képzését, folyamatban van egy új szakképzés kidolgozása, aminek keretein belül leginkább a tóparti vállalkozások munkaerő-piaci igényére fókuszálnánk” mondta Szamosi Lórán, a Siófoki Szakképzési Centrum kancellárja, aki a Balatoni KÖR tiszteletbeli tagja is egyben.

A szervezők abban bíznak, hogy a sok programnak és egész évben nyitva tartó helyek gyarapodó számának köszönhetően egyre népszerűbb lesz a Balaton az év ezen időszakában is.

Az idén 5 éves Balatoni KÖR a régió gasztronómiájának minőségi megújulásáért elkötelezett vendéglátósok összefogásaként jött létre. Tagjaik között helyi étterem, cukrászda, pálinka főző, borbár, és több borászat is van.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai