hirdetés

11 új szobával bővült a Hilton Budapest

A Danubius Hotels Group tulajdonában álló szálloda immáron 333 szobával várja vendégeit. Az új dunai panorámás szobák és lakosztály kialakításakor az exkluzív vendégélmény nyújtását tartották szem előtt. A Hilton Budapest teljeskörű felújítása során a belsőépítészeti tervezést korábban a London Design Award arany díjával is jutalmazták.

hirdetés

A több éves, öt szakaszban megvalósuló beruházás záróakkordjaként, egy, a vendégek szeme elől eddig elzárt terület került megnyitásra a Hilton Budapestben. A hotel1977-es megnyitása óta a szállodai vezetés, értékesítés és adminisztráció helyszínéül szolgáló, lélegzetelállító panorámával rendelkező irodák helyén, tíz dunai kilátású szoba és egy lakosztály került újonnan kialakításra. Ezzel a korábbi 322 szobás férőhelyét tizenegy egységgel bővítette a budai szálloda, mely immáron 333 szobával várja vendégeit. Az épület északi szárnyának földszintjén található szobák egyedi adottságuknak köszönhetően, a helységek teljes széltében felszerelt nyílászárókkal rendelkeznek, melyek még nagyobb rálátást engednek a budapesti látképre.

További előny, hogy az új folyósószárny teljesen elkülönül a hotel többi vendégszobájától, lehetővé téve delegációk szeparált elszállásolását. Emellett több szoba, közös előtérrel rendelkező, két hálószobás családi szobává nyitható össze. „Az épületrész átalakításával egy új fejezet vette kezdetét az életünkben. Büszkeséggel tölt el, hogy a Hilton szállodalánc 100. évfordulójának évében, tulajdonosunk, a Danubius Hotels Group támogatásával egy ilyen mértékű beruházást sikerült megvalósítani, vendégeink elvárásainak és legmagasabb szintű kiszolgálásuknak megfelelően”– nyilatkozta Knoll Péter, a Hilton Budapest szállodaigazgatója. A Hilton Budapest teljeskörű megújulása során a szobák mellett, a közösségi terek, a rendezvény helyszínek és a vendéglátó egységek is megújultak. Az azóta elnyert számos elismerés mellett, a belsőépítészeti tervezést a London Design Award arany díjával is jutalmazták.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai