hirdetés

A világ első kristályhotele

Egy újfajta wellness irányzat alakulhat ki a gyógyítani képes geóda formájú szállodával. A kristály nyugtató, jótékony hatására támaszkodva. ötvözni az építészettel a holland NL architect, akik megalkották a világ első kristályhotelét.

hirdetés

Az áttetsző lila ametiszt kristály rezgései gyógyító, nyugtató hatásúak. A kristályhotel célja, hogy az értékes drágakő gyógyító tulajdonságait elősegítse, mely egy új wellness irányzat is lehet egyben. Az új hotel azonban nemcsak felhasználná a kristályokat, kiaknázva az ametiszt gyógyító erejét, hanem egy teljesen új építészeti megoldást alkalmazva, maga a hotel formája is az ametiszt természetben előforduló formáját követné. 

A különleges hotel a látványtervek alapján külsőleg úgy fog kinézni, mint egy kettévágott kristály, mely felfedi az ametiszt belsejében lévő természetes kristályformákat. A hotelszobák ablakai előtt lila ametiszt kristályok csúcsosodnak, ezáltal a hotel vendégei testközelből élvezhetik a kristály gyógyító energiáit.

A hotel olyan látványt nyújt, mint egy hatalmas ametiszt geóda, melyek több ezer méter mélyen találhatók a föld belsejében. Ezt a természeti csodát szeretnék a tervezők megjeleníteni a felszín felett, mely nem csak egy különleges újdonság, hanem a természet erejének kiaknázásának egy újabb lehetősége.

Az első kristályhotel a tervek szerint, egy jelenleg fejlesztés alatt álló virág alakú mesterséges szigeten fog megépülni Kínában, a Hainan tenger északi részén. Az építész cég tervei szerint ezt követően egy szállodalánc épülne ki, és ehhez hasonló kristályhotelek épülnének szerte a világon.

(forrás: Vendég&Hotel Online, impressmagazin.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai