hirdetés

Az Aria Hotel Budapest lett kategóriájában 2018 legjobb magyar szállodája

Ötödik alkalommal ítélte oda a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) és a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) az “Év Szállodája” címet, amelyre öt kategóriában pályázhattak a magyarországi hotelek. A szakmai zsűri a legmagasabb, 5*-5*superior kategóriában az Aria Hotel Budapestet választotta az év szállodájának országos szinten. Az elismeréseket az Év Szállodája Gálán adták át március 8-án a Hilton Budapestben. Azután, hogy a világ egyik vezető turisztikai lapja, a Condé Nast Traveler a nemzetközi utazóközösség szavazatai alapján 2018-ban Közép-Európa-*, a TripAdvisor utazói pedig 2017-ben a világ legjobb szállodájának** választották az Aria Hotel Budapestet, az “Év Szállodája 2018” cím a Library Hotel Collection-csoport magyarországi tagjának újabb rangos elismerése.

hirdetés

“Fontos számunkra, hogy több nemzetközi, vendégvéleményeken alapuló nívós díj után egy ilyen szakmai megmérettetésen a hazai mezőnyben is elismerték szolgáltatásainkat, az Aria teljesítményét. Kezdettől nagy hangsúlyt fektetünk a csapatmunkára, a szolgáltatásközpontú hozzáállásra, az innovatív megoldásokra és a folyamatos megújulásra. Törekvéseink visszaigazolását látom ebben a díjban” - mondta az “Év Szállodája 2018” cím átvétele után Kecskeméthy Zoltán, az Aria Hotel Budapest igazgatója.

Az “Év Szállodája” pályázat szakmai zsűrije pontozáskor értékelte a magas szolgáltatási színvonalat, a piaci részesedést és növekedést, a vendégek elégedettségét, a szálloda által alkalmazott innovációkat, a személyzet oktatását, elégedettségét, és a társadalmi felelősségvállalást is. A zsűri megbízásából minden szállodában úgynevezett mystery vizsgálatot, azaz próbavásárlást is végeztek. “New York-i székhelyű anyavállalatunk, a Library Hotel Collection-csoport valamennyi tagjára irányadó elveket követve kizárólag olyan munkatársakkal dolgozunk, akik kisugárzásukkal emlékezetes, jó benyomást tesznek a vendégekre. Innovációt pedig a programszervezés területén is alkalmazunk, így az Aria mára Budapest kulturális szövetének szerves része” - mondta el a zsűri értékelési szempontjaival kapcsolatban Kecskeméthy Zoltán.

Az Aria Hotel Budapest programjainak gerincét az állandó zenei tematika adja: a szálloda opera, jazz, klasszikus és könnyűzenei szárnyaiban minden szoba egy zenei legenda előtt hódol, az egyes műfajokat Rúzsa Magdolna, Rost Andrea kurátorok és Fischer Iván fővédnök is képviselik, a magas minőségű kínálatról pedig Magyar Kornél zenei igazgató gondoskodik. A zene mellett a hotel design-, film-, gasztronómiai-, divat-, szépségápolási és irodalmi élményeket is kínál vendégeinek.

Az Aria Hotel Budapest tereit Varró Zoltán (VarroDesign) tervezte, akinek munkáját a vendéglátóipari design legrangosabb díjával, a Gold Key Award-dal is elismerték. A szálloda mozi minőségű vetítőterme, a Teatro Aria magyar és nemzetközi sikerfilmeket vetít, és hollywood-i klasszikusok ihlették az Aria tetőbárja, a High Note Skybar őszi-téli fine drinking menüjét is. A hotel Európa legjobbjának*** választott, komplex kényeztetést kínáló wellness részlege, a Harmony Spa nagykövete az egyik legsikeresebb magyar szupermodell, Mihalik Enikő. A Libri Könyvkiadóval közösen elindított The Reading Monkey sorozatban kortárs szerzőkkel olyan fontos társadalmi kérdésekről beszélgetnek új könyvük kapcsán, amelyek a nemzetközi nyilvánosságot is foglalkoztatják.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk