hirdetés

Égig érő wellness

Hol? Sopron felett!

hirdetés

Megnyílt Magyarország első vidéki skywellness-e: a négycsillagos, tökéletes lokációval rendelkező, a GYSEV Zrt. tulajdonában lévő Hotel Sopronban avatták fel és adták át a vendégeknek október 18-án.

„Sopron egyetlen, nagyméretű négycsillagos szállodájaként fontosnak tartjuk, hogy a vendégeinknek nyújtott szolgáltatásunk színvonalában ne csak a szinten tartásra törekedjünk, hanem mindig többet és jobbat biztosítsunk. Emiatt dolgoztunk ki egy rövid - és középtávú fejlesztési stratégiát. 2017-től már két szinten, prémium minőségű szobákkal várjuk vendégeinket. A szálloda megépítésének 35. évfordulójára pedig az országosan is egyedi, panoráma-wellness részlegünk is elkészült” – mondta az avató alkalmával Szarjas Tímea, a Hotel Sopron igazgatója. 

Az átadó ünnepségen Dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok, önkormányzati képviselő hangsúlyozta: örömmel vették a nagy múltú Hotel Sopron beruházását, hiszen a város minden olyan fejlesztést támogat, amely minőségi előrelépést jelent Sopron turisztikai vonzerejének növelésében. 

Mi az, hogy Sky Wellness?

A hotel számtalan kiváló minőségű szolgáltatása mellett eddig nem volt lehetőség wellness rész kialakítására. 2018-ban a GYSEV Zrt. vezetősége elérkezettnek látta az időt, hogy egy januártól októberig tartó beruházás keretében kialakítsa a hotel 3. emeletén a vendégek kényelmét szolgáló új, egyedi elrendezésű, 180°-os üvegpanorámás wellness részlegét.

Igénybe vehető szolgáltatások: városi panorámás jakuzzi, a hegyekre tökéletes kilátást biztosító finn szauna, infraszauna-sókabin kombináció, jégkút, dézsás zuhany, gőzkabin, masszázs, a Szent-Mihály templomra rálátó kondicionáló terem, pihenőtér és kis bár, öltözők és masszázs helyiség.  A bárrészből pedig egy kis, nyitott terasz biztosít tökéletes panorámát a hűség városára. 

 Néhány info a hotelről

A Hotel Sopron 6 km-re az osztrák-magyar határtól, és néhány kilométerre Sopron történelmi belvárosártól – mégis csendes környezetben - található, rendkívül könnyű megközelíthetőséget biztosítva a szállodába érkezők számára. A Tűztoronyra tökéletes kilátással szolgáló hotel 1983-ban épült, így idén lesz 35 éves. Az elmúlt évtizedekben számtalan átalakuláson és újításon esett át, mire elnyerte mai formáját és azokat a modern szolgáltatásokat, amelyekkel télen-nyáron várja a vendégeit: 2009-ben a  100 szobából 20 db került felújításra, 2012-ben a komplett 2. emelet, 2017-ben pedig az 1. emelet, és az 1. és 2. emeleten található folyosók, így 2017 végére a hotel összes szobája és az azokat összekapcsoló folyosó megújult. 

2018-ban az eddigi legnagyobb átalakítás folyt a szállodában, ennek legfrissebb eredménye a különleges hangulatú wellness rész a hotel felső szintjén. 

Építészeti tervező: Archi.doc Építészeti Kft.

Belsőépítész tervezők: Bakonyi Beáta és Varga Panna

Fotók: Bakonyi Bence

 

 

 

 

(forrás: Hotel Sopron / Vendég)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai