hirdetés

Elkészült a Budapest Marriott Hotel rendezvényszintje

A két hónapig tartó felújítási munkálatok befejeztével modern, bauhaus és kubizmus által inspirált belső terekkel tér vissza a főváros egyik legnépszerűbb rendezvényhelyszíne, a Budapest Marriott Hotel.

hirdetés

A nyári időszak alatt a szálloda első emeletén található 1595 négyzetméternyi rendezvényterületének design-ja teljesen megújult. A már meglévő 11 különböző nagyságú, többségében dunai panorámával rendelkező terem kiegészült továbbá egy új „Studio Kitchen” látványkonyhával rendelkező helységgel, illetve egy nagyméretű ruhatárral és egy kisebb bérelhető irodahelyiséggel is. A helyszín legnagyobb, 614 négyzetméteres bálterme, a budai Várnegyedre és Lánchídra néző Grand Budapest Ballroom 650 főt, a Gellért-hegyre és az Erzsébet-hídra néző Liz Ballroom pedig 350 főt képes befogadni színházszerű székelrendezéssel. A termek előtereiben a rendezvényétkezések lebonyolításának könnyítése érdekében, látványos magasított asztalok kerültek elhelyezésre. A megújult audiovizuális szolgáltatásokat a Special Effects Zrt. biztosítja.

A Grand Budapest Ballroom
A Grand Budapest Ballroom

Az első emeleten újra megnyitott rendezvényszinttel, kiegészülve az év első két hónapjában felújított földszinti 344 négyzetméteres rendezvényterülettel, DNB Budapest étteremmel és Liz & Chain lounge bárral, a főváros egyik legnagyobb és legmodernebb szállodai helyszíne jött létre, és egyben lezárult a Budapest Marriott Hotel másfél éve tartó teljes rekonstrukciós programja is.

A Studio Kitchen
A Studio Kitchen

„Belső tereink újragondolásával célunk egy olyan enteriőr megteremtése volt, ami inspiráló és izgalmas, ugyanakkor kikapcsolódásra is kiválóan alkalmas. Örömmel mondhatom, hogy ez sikerült: a közel 150 fős kivitelezői csapat kiváló munkát végzett, elégedettek vagyunk az eredménnyel” – mondta Arne Klehn, a Budapest Marriott Hotel vezérigazgatója. Az idén júniusban az Év Üzleti Szállodájának választott hotel hosszútávú célja, hogy Budapest egyik legnépszerűbb rendezvényhelyszíne maradjon, nem csak a szakmai jellegű, de a privát események terén is.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol, hogy lehetne Budapest turizmusát fellendíteni?

Partnerünk