hirdetés

Emile Bootsma szalontüdőt varázsolt az asztalra Münchenben

Nemrégiben Münchenben gyűltek össze a Kempinski szállodák igazgatói. Ezúttal azonban nem szállodáik sikertörténetét vitatták meg, hanem séfként tehették próbára magukat. 

hirdetés

Közel 70 szállodaigazgató vált egy napra séffé és készítette el az általuk választott fogást.

Néhány fontos feltételnek azonban meg kellett felelniük: 

  • Népszerű fogás a szálloda vendégei körében
  • Legyen története
  • Egyedi a tálalása vagy az összetevői
  • A szükséges alapanyagok helyileg beszerezhetőek
  • Klasszikus fogás, amely elkészíthető a kreátor személye nélkül is. 
  • Végül az sem utolsó szempont, hogy a vállalkozó kedvű igazgató el tudja készíteni.

Emile Bootsma és a híres szalontüdő.
Emile Bootsma és a híres szalontüdő.

Emile Bootsma a budapesti Kempinski szálloda igazgatójaként szalontüdővel nyűgözte le kollégáit. A többi séf munkáját a Kempinski hivatalos Facebook oldalán tekintheti meg. 

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja, a covid harmadik hulláma befolyással lesz a nyitási terveire?

Kiadónk társoldalai