hirdetés

Indul a felújítás a tarcali topszálláshelyen

Felújítási munkálatok kezdődnek az Andrássy Rezidencia Wine & Spa szállodában.

hirdetés

A jelenlegi helyzetre való tekintettel üzemszünet miatt idén már nem fogad vendégeket a tarcali Andrássy Rezidencia Wine & Spa, a jövő év elején pedig felújítási munkálatok indulnak a BDPST Group tulajdonában lévő hotelben.

Az ingatlanfejlesztő cég kapacitásbővítő és értékteremtő felújítás során fejleszti tovább a rezidenciát. A BDPST Group egyik fő célja az átalakítással, hogy a szállodához tartozó, eddig kihasználatlan borászati épület több mint 100 fő befogadására alkalmas, modern, multifunkcionális rendezvényhelyszínné alakításával üzletileg sikeresebbé tegyék a létesítményt.

Jelenleg zárva, januártól átépítés

Felújítási munkálatokat kezdenek el a jövő év elején a jelenleg üzemszünet miatt zárva tartó tarcali Andrássy Rezidenciában. A kapacitásbővítő és értékteremtő beruházásoknak köszönhetően tovább bővül a szálloda által kínált szolgáltatások palettája. A felújítás során szünetel a hotel üzemeltetése, a felújítások végeztével pedig hiánypótló szerepet tölt majd be a térségben.

Egy kis háztörténet

Az 1700-as években épült főúri kúria az 1830-as években került az Andrássy család tulajdonába, a II. világháborút követő államosításokig pedig a leszármazott családtagok birtokolták az udvarházat. Az ezt követő idők során számos alkalommal gazdát cserélt a kastély, mielőtt 2019-ben a BDPST Group megvásárolta az üzemeltető céget. Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyetlen ötcsillagos szállodájaként az Andrássy Rezidencia prémium szolgáltatásokat kínált: kiváló, bisztró jellegű étterem és rendezvénytér, valamint spa és wellness részleg várta eddig az idelátogatókat.

12 új szoba, új medencék, 130 fős rendezvényhelyszín

A BDPST Group kapacitásbővítő beruházás keretében fejleszti tovább a rezidenciát, amelynek köszönhetően a szálloda hiánypótló szerepet tölt majd be a térségben. A fejlesztés keretein belül tizenkét új szobával, kültéri felnőtt és gyermekmedencével, valamint egy esküvők és konferenciák számára kialakított, 130 fős rendezvényhelyszínnel bővül a szálloda. Az átalakítással amellett, hogy kihasználják a borászati épület nyújtotta teret több mint 100 fő befogadására alkalmas, modern rendezvényhelyszínként, üzletileg is eredményesebbé teszik a létesítményt, a munkahelyek hosszú távú megőrzése érdekében.

A munkálatoknak köszönhetően nem csupán tovább fejlesztjük az Andrássy Rezidencia által eddig nyújtott szolgáltatásokat, hanem további elemekkel bővítjük kínálatunkat. A fejújítás végeztével kültéri medencékkel, előkelő étteremmel és multifunkcionális, modern rendezvényközponttal várjuk majd az érdeklődőket” – mondta Kiss Zoltán, az Andrássy Rezidencia Wine & Spa igazgatója.

Nyártól új igazgató, aki elsimert szállodás szakember

2020 nyarától Kiss Zoltán vette át a tarcali Andrássy Rezidencia Wine & Spa szállodaigazgatójának posztját. Az elismert szállodaipari szakember 2015 júniusától dolgozott igazgatóként a sikondai Ambient Hotel & Aroma SPA-ban. Ezt megelőzően 2009-től az egerszalóki Saliris Resortot nyitotta és vezette, valamint kilenc éven keresztül igazgatta a Danubius Hotelshez tartozó Aréna (volt Stadion), Budapest és Helia szállodákat. Kiss Zoltánt korábban a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Északi régióvezetőjének és a Dél-Dunántúli régióvezető-helyettesének választották meg.

(forrás: BDPST / Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai