hirdetés

Új vezetőkkel bővült a Párisi Udvar Hotel Budapest nyitócsapata

A Budapest egyik leghíresebb épületében jelenleg is kivitelezés alatt álló, a Mellow Mood Hotelshez tartozó luxushotel nyitási előkészületeit a projekt kezdetétől irányító Fazekas Tamás mellé a ház Sales & Marketing igazgatójának Farah Willeyt, F&B igazgatónak pedig Tatár Pétert választották.

hirdetés

A Mellow Mood Hotels a magyarországi piacon több mint 20 éve jelenlévő, dinamikusan fejlődő szállodavállalat. A magyar vállalat tizenharmadik szállodája a Párisi Udvar Hotel Budapest, a The Unbound Collection by Hyatt második európai tagjaként működik majd. Az ötcsillagos hotel igazgatójának Fazekas Tamást nevezték ki, aki korábban a - szintén a Mellow Mood Hotelshez tartozó - Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palotát vezette 5 éven keresztül. Fazekas Tamás meghatározó nemzetközi szaktudással rendelkezik, 2013-ban tért haza az Egyesült Arab Emirátusokból, ahol a Wyndham Hotels & Resortshoz tartozó, két Ramada Plaza hotel megnyitását irányította, a Párisi Udvar Hotel Budapest szállodaigazgatójaként pedig a cégcsoport legújabb ötcsillagos házának nyitási előkészületeit vezeti.

Farah Willey mintegy két évtizedes nemzetközi tapasztalattal érkezett a 110 szobás belvárosi hotel értékesítési- és marketing csapatának élére.Korábban a világ vezető szállodaláncainál dolgozott hasonló pozícióban, európai, közép-ázsiai és közel-keleti országokban, mint például az Abu Dhabiban található Dusit Thaniban. Budapesten korábban a Ritz-Carlton és az InterContinental értékesítési feladatait látta el. A szakember feladata elsődlegesen az, hogy a Párisi Udvar Hotel Budapest mind magyar, mind nemzetközi ismertségét és hírnevét erősítse, valamint a megnyitáshoz kapcsolódó értékesítési és kommunikációs aktivitásait irányítsa.

Farah Willey

A Párisi Udvar Hotel Budapest Food and Beverage igazgatóval is bővült Tatár Péter személyében. A szakember széleskörű, hazai és nemzetközi vendéglátói tapasztalattal érkezett a csapathoz: mintegy 10 éven keresztül a Marriott Szállodalánc kötelékében dolgozott Amerikában és a világ számos országában. Pályafutása során összesen 6 szállodanyitásban és felújításban vett részt konyhai és F&B területen. Az elmúlt három évben belgrádi és macedón luxusszállodák megnyitásának a munkafolyamatait segítette, ahol az új éttermi koncepciók fejlesztéséért és bevezetéséért felelt.

Tatár Péter

„Nagyon örülök, hogy a már meglévő nyitócsapat élére kiemelkedő nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakembereket igazoltunk, és bízom benne, hogy szaktudásukkal hozzájárulnak majd a Párisi Udvar Hotel Budapest sikeres megnyitásához és piaci bevezetéséhez” – nyilatkozta Blandl Judit, a Mellow Mood Hotels igazgatója. „Budapest legújabb luxushotelének az épülete a terveknek megfelelően már télen átadásra kerül, ezt követően kezdjük majd el a tesztüzemeltetési időszakot.”  – tette hozzá.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Egyetért-e azzal, hogy idén elmarad a budapesti Vörösmarty téri karácsonyi vásár?

Kiadónk társoldalai