Új vezetőkkel bővült a Párisi Udvar Hotel Budapest nyitócsapata

A Budapest egyik leghíresebb épületében jelenleg is kivitelezés alatt álló, a Mellow Mood Hotelshez tartozó luxushotel nyitási előkészületeit a projekt kezdetétől irányító Fazekas Tamás mellé a ház Sales & Marketing igazgatójának Farah Willeyt, F&B igazgatónak pedig Tatár Pétert választották.

A Mellow Mood Hotels a magyarországi piacon több mint 20 éve jelenlévő, dinamikusan fejlődő szállodavállalat. A magyar vállalat tizenharmadik szállodája a Párisi Udvar Hotel Budapest, a The Unbound Collection by Hyatt második európai tagjaként működik majd. Az ötcsillagos hotel igazgatójának Fazekas Tamást nevezték ki, aki korábban a - szintén a Mellow Mood Hotelshez tartozó - Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palotát vezette 5 éven keresztül. Fazekas Tamás meghatározó nemzetközi szaktudással rendelkezik, 2013-ban tért haza az Egyesült Arab Emirátusokból, ahol a Wyndham Hotels & Resortshoz tartozó, két Ramada Plaza hotel megnyitását irányította, a Párisi Udvar Hotel Budapest szállodaigazgatójaként pedig a cégcsoport legújabb ötcsillagos házának nyitási előkészületeit vezeti.

Farah Willey mintegy két évtizedes nemzetközi tapasztalattal érkezett a 110 szobás belvárosi hotel értékesítési- és marketing csapatának élére.Korábban a világ vezető szállodaláncainál dolgozott hasonló pozícióban, európai, közép-ázsiai és közel-keleti országokban, mint például az Abu Dhabiban található Dusit Thaniban. Budapesten korábban a Ritz-Carlton és az InterContinental értékesítési feladatait látta el. A szakember feladata elsődlegesen az, hogy a Párisi Udvar Hotel Budapest mind magyar, mind nemzetközi ismertségét és hírnevét erősítse, valamint a megnyitáshoz kapcsolódó értékesítési és kommunikációs aktivitásait irányítsa.

A Párisi Udvar Hotel Budapest Food and Beverage igazgatóval is bővült Tatár Péter személyében. A szakember széleskörű, hazai és nemzetközi vendéglátói tapasztalattal érkezett a csapathoz: mintegy 10 éven keresztül a Marriott Szállodalánc kötelékében dolgozott Amerikában és a világ számos országában. Pályafutása során összesen 6 szállodanyitásban és felújításban vett részt konyhai és F&B területen. Az elmúlt három évben belgrádi és macedón luxusszállodák megnyitásának a munkafolyamatait segítette, ahol az új éttermi koncepciók fejlesztéséért és bevezetéséért felelt.

„Nagyon örülök, hogy a már meglévő nyitócsapat élére kiemelkedő nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakembereket igazoltunk, és bízom benne, hogy szaktudásukkal hozzájárulnak majd a Párisi Udvar Hotel Budapest sikeres megnyitásához és piaci bevezetéséhez” – nyilatkozta Blandl Judit, a Mellow Mood Hotels igazgatója. „Budapest legújabb luxushotelének az épülete a terveknek megfelelően már télen átadásra kerül, ezt követően kezdjük majd el a tesztüzemeltetési időszakot.”  – tette hozzá.


Változás a Mellow Mood Csoport egyik vezetői pozíciójában

Változás a Mellow Mood Csoport egyik vezetői pozíciójában 

Bayer Bence másfél év kihagyás után visszatért a Mellow Mood Hotels-hez.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Páratlan művészeti élmény ebben a pesti szállodában

Páratlan művészeti élmény ebben a pesti szállodában 

Mától látogatható Fischer Judit Mundane Romance c. egyéni kiállítása a Hilton legújabb budapesti szállodájában.
A Marriott-nál  indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként

A Marriott-nál indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként 

A Marriott cégcsoport megelégelte azt a problémát, ami gyakran előtérbe kerül üzemelésük során: ez pedig a vendéglátóipari területen mindenki számára ismerős szakemberhiány.
Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek

Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek 

A súlyos mértékű tűzkárt szenvedett, több mint 100 főt foglalkoztató, 4 csillagos szálloda Hotel Silvanus helyreállításához az MTÜ 60 millió forinttal járul hozzá.
Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak

Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak 

A kastélyszállodások Tarcalon, az Andrássy Kúriában tartották éves közgyűlésüket április 15-én, hétfőn.
Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand

Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand 

Igencsak látványos rendezvény keretében, április 11-én, a Pesti Vigadóban debütált az új brand. Ahol az is kiderült, mit rejtenek a "titkos kertek"?
Díjeső a TRIBE budapesti tagjának

Díjeső a TRIBE budapesti tagjának  

Három kategóriában is díjazták a WING által fejlesztett TRIBE Hotel Budapest Stadiumot a LIV Hospitality Design Awards-on.
Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe

Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe 

A nemzetközi tanácsadó cég elemzése szerint kiemelkedő évet zárt a globális hotelpiac.
Indul a Marriott saját képzési programja

Indul a Marriott saját képzési programja 

LevelUp! elnevezéssel innovatív képzés indul a vendéglátóipari szakemberhiány pótlására a Marriott cégcsoport kezdeményezésére.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?