Három kategóriában lett első a Párisi Udvar Hotel Budapest

Három kategóriában lett első a Párisi Udvar Hotel Budapest 

A világ legjobb szállodáit, gyógyfürdőit, éttermeit és utazási szervezeteit díjazó World Luxury Hotel Awards idén 17. alkalommal ismerte el a legkivételesebb színvonalú hoteleket.
Háromszoros hurrá a Párisi Udvar Hotel Budapestnek!

Háromszoros hurrá a Párisi Udvar Hotel Budapestnek! 

Ugyanis az ötcsillagos ház három díjat is bezsebelt a Luxe Global Awards-on.
Új vezetők a Párisi Udvar Hotel Budapestben

Új vezetők a Párisi Udvar Hotel Budapestben 

Az ötcsillagos budapesti luxusszálloda több pozícióban is erősített - tájékoztatta lapunkat a hotel.
Nagyszabású partnerparti a Párisi Udvar Hotel Budapestben

Nagyszabású partnerparti a Párisi Udvar Hotel Budapestben 

Közel száz üzleti partner vett részt az eseményen, amelyet a Párisi Udvar passzázsában tartottak.
Bocuse d'Or nyitóesemény a Párisi Passage-ban

Bocuse d'Or nyitóesemény a Párisi Passage-ban 

Az esemény előestéjén Lutz Lajos executive chef vezetésével a Párisi Passage Café & Brasserie adott otthont a 80 résztvevős nyitóvacsorának, ami a hivatalos program egyik első állomása.
Vakteszt - profiknak

Vakteszt - profiknak 

Amikor kitaláltuk, arra gondoltunk, milyen jó kikapcsolódás lesz ez a közös borkóstolós program meghívott szakmai partnereinknek. Nem számoltunk azzal, mekkora munka összerakni egy ilyen eseményt, de utólag visszagondolva kijelenthetjük: megérte. 
Két éves a Párisi Udvar Hotel Budapest

Két éves a Párisi Udvar Hotel Budapest 

2019. május 20-án fogadta első vendégeit a Mellow Mood Hotels üzemeltetésében működő Párisi Udvar Hotel Budapest luxusszálloda, amely a Hyatt szállodalánc The Unbound Collection by Hyatt brand tagja. A különleges alkalmat kedvezmények sorával ünnepli a szálloda.
Itt a Párisi Udvar Hotel Budapest új F&B igazgatója

Itt a Párisi Udvar Hotel Budapest új F&B igazgatója 

A ház új menedzsere, Blaske Gergely, májusban csatlakozott az ötcsillagos ház csapatához.
Zárás alatt nyitva: Pesten, a Ferenciek terén

Zárás alatt nyitva: Pesten, a Ferenciek terén 

Sorozatunkban azokba a házakba engednek az ott lévők bepillantást, ahová ma is érkezhet, ahol most is megszállhat a vendég. Most az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél álló luxushotelben néztünk körül.
A Párisi Udvar arany standard minősítést kapott

A Párisi Udvar arany standard minősítést kapott 

A ház megszerezte a Global Biorisk Advisory Council® (GBAC) STAR™ minősítést, ami arany standard tisztasági kategóriának számít a piacon.

Videósorozatban készíti el új ételeit a Párisi Passage 

A Párisi Udvar Hotel Budapest étterme új menüjéről ezeket az ételeket és koktélokat egy kis odafigyeléssel akár otthon is az asztalra varázsolhatjuk.

Rangos nemzetközi díjat nyert a Párisi Udvar Hotel Budapest 

Az idén február végén, Kijevben megrendezett International Hospitality Awards díjátadón két kategóriában jelölték a The Unbound Collection by Hyatt márkához tartozó budapesti, ötcsillagos szállodát. Mindkettő kategóriát megnyerte a szálloda, a “Best Historical Hotel” és az “Opening of The Year” elismerésben részesült 2019 legjobbjaként.

Hivatalosan is megnyitott a Párisi Udvar Hotel Budapest 

Novemberben ünnepli eddigi elért sikereit a Hyatt szállodalánc „The Unbound Collection by Hyatt” márkájához tartozó luxusszálloda, mely június óta fogadja vendégeit

Képekkel - ez történt Horeca Meetup rendezvényünkön 

A storyboard állt legutóbbi szakmai rendezvényünk fókuszában. Nagy érdeklődés kísérte az eseményt a nyáron nyílt patinás Párisi Udvar Hotel Budapestben.

Zsolnay, Róth, Villeroy and Boch 

Idén nyáron láthatóvá válik a Párisi Udvar Hotel Budapest ikonikus és historizáló épületének külső megújulása. Az elmúlt időszakban lezajlott munkálatok során befejeződött a homlokzat restaurálása és az épület ékkövének számító kristálykupola megtisztítása. A műemlékvédelemi szabályok követésével megújuló épület kivitelezéséért a Market Építő Zrt. szakemberei felelnek - közölte szerdán az üzemeltető.

Új vezetőkkel bővült a Párisi Udvar Hotel Budapest nyitócsapata 

A Budapest egyik leghíresebb épületében jelenleg is kivitelezés alatt álló, a Mellow Mood Hotelshez tartozó luxushotel nyitási előkészületeit a projekt kezdetétől irányító Fazekas Tamás mellé a ház Sales & Marketing igazgatójának Farah Willeyt, F&B igazgatónak pedig Tatár Pétert választották.

Műszaki problémák miatt csúszik a Párisi Udvar Hotel átadása 

Előre nem látott műszaki problémák miatt a tervezett 2018 júniusa helyett ősszel adják át a felújítás alatt álló Párisi Udvarban épülő ötcsillagos hotelt - mondta Fazekas Tamás, a Párisi Udvar Hotel szállodaigazgatója háttérbeszélgetésen kedden Budapesten.

Hyatt lesz a Párisi Udvar Hotel 

A Mellow Mood Hotels a mai napon jelentette be, hogy a budapesti Párisi Udvar Hotel, a párizsi Hôtel du Louvre után Európában másodikként, az USA területén kívül pedig harmadikként csatlakozik a Hyatt „The Unbound Collection by Hyatt” brandjéhez.

Jövőre nyílik a Párisi Udvar Hotel Budapest 

Mintegy 12,5 milliárd forintból épül új ötcsillagos szálloda a Párisi Udvarban, 1 milliárddal többért, mint ahogy előzetesen tervezték. A luxushotelt a tervek szerint jövő év májusban vagy június elején adják át - mondta Hermesz János, a Párizs Property Kft. projektmenedzsere az építés alatt álló Párisi Udvar sajtóbejárásán május 19-én, pénteken, Budapesten.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!