hirdetés
hirdetés

A China Airlines-t nem rettentette el a járvány

A tajvani központú China Airlines azon kevés légitársaságok egyike, akik a COVID-19 járvány megjelenése óta is változatlanul üzemelnek a legfontosabb útvonalakon.

hirdetés

Természetesen az utazók maximális biztonságát szem előtt tartva számos korlátozó intézkedést vezettek be, és az igényeknek megfelelően csökkentették vagy felfüggesztettek egyes járatokat.

A magyar utazók szempontjából kiemelten fontos, hogy a Bécs-Tajpej közvetlen járatok június hónapban nem közlekednek. A Frankfurt-Tajpej és Amszterdam-Tajpej kisebb gyakorisággal, de továbbra is üzemel. Tajpejben tranzitálás jelenleg nem megengedett. A tranzit tilalom megszűnéséről a China Airlines az idegenforgalmi cégeket tájékoztatni fogja.

Az utasok jobb tájékoztatása érdekében bevezették az ún. „Flight messenger” szolgáltatást, amelynek segítségével, a légitársaság weboldalán bejelentkezett utasok SMS-ben tájékoztatást kapnak a járatokkal kapcsolatos esetleges változásokról.

A vírussal kapcsolatos biztonsági intézkedéseket a légitársaság és a hatóságok nagyon szigorúan betartatják. Az egész utazás során arcmaszk viselése kötelező az étkezés felszolgálásnak ideje kivételével. Az induló és érkező utasok hőmérsékletét mérik s 37.5 C foknál magasabb hőmérséklet esetén nem szállhatnak a gépre. A gépeket speciális a legkorszerűbb fertőtlenítő szerekkel kezelik és a felszállást megelőzően a 30 perccel a légkondicionáló rendszert ismét fertőtlenítik. A kabin levegője 2-3 percenként cserélődik és a motorok által szűrt friss levegő áramlik az utastérbe, amely még egy un. HEPA szűrön is keresztül megy, amely a sebészeti műtök levegőjének is a tisztító szűrője így a legmagasabb szintű levegő tisztaságot biztosítja.

A China Airlines Délkelet-Ázsia egyik vezető légitársasága, amely béke időben a világ 29 országának 160 városába repül. Dolgozóinak száma 11.141, amelyből 1787-en külföldön teljesítnek szolgálatot. 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai