hirdetés
hirdetés

A világ legjobb légitársasági luxusvárói

Top 10-es lista a skift.com-tól.

hirdetés

10. Qatar légitársaság, London Heathrow Terminál 4

Első látásra azt hihetik, hogy egy elit szórakozóhelyre érkeznek, ahol az egyik oldalon likőrt, a másik oldalon bort kóstolhatnak. Az ebédlőben olajfákat vagy épp különböző gyógyhatású növényeket látni. A falon és a függönyökön arab kézírás díszeleg, a vízcsobogás dallama szintén oldja a várakozás unalmát.

9. Air New Zealand, Los Angeles

A kül- és beltéri váróban hatalmas terasz, kitűnő borkínálat, nyolc zuhanyfülke, reptéri könyvtár vár. A teraszon vízesés és mesterséges vulkán fogad.

8. LAN/TAM, Bogota

Bogota Latin-Amerika legjobb reptere szeretne válni, meg is tesznek érte mindent. A kiszolgálás itt is tökéletes, ha pedig a nagy evés-ivás után pihenésre vágyik az ember, leadja gyermekét a megőrzőbe és lefekhet pihenni.

7. Turkish Airlines CIP váró, Isztambul

A kis részekre osztott nagy térben nagy zongorák, hatalmas kivetítők, medence és a többféle étkezési lehetőség mutatja a török légitársaság üzleti utaztatásban megszerzett pozícióit.

6. Qatar Airways, Doha

Nyugodt, békés hely, a termálfürdő részéből egyből a hotelbe lehet átsétálni. A Skytrax korábban 5 csillaggal értékelte, amit az itt megfordult utasok is alátámasztottak.

5. Lufthansa első osztály, Frankfurt

"Inkább üzleti, mint szórakozási célból épült váróterem, amit nagyon erős és markáns design képvisel"- így a skift. Vérbeli üzletemberek számára készült váróterem.

4. British Airways, Concorde szoba, London Heathrow

Leginkább az éttermét dícsérik. A menü átfogó és alapos, az ételek és a borok pedig szinte a legismertebbek a játékban. Ha egy kis pihenésre vágyik az utas, extra kényelmes pihenőágyak várják.

3. Emirates first class váró, Dubai

Idén a harmadik helyet ez az igényesen elrendezett, három zónából álló váróterem nyerte. Magas színvonaló étterem, fürdő és egészségközpont.

2. Qantas first class váró, Sydney

Fő jellemzői a kifinomultság és az elegancia. Finom faborítás, tiszta fehér és fekete ülések és a piros szín árasztja az utasok felé a nyugalmat. Ez a kortárs környezet biztosítja a pihenést egy hosszú utazás előtt. Emellett az étterem része bizonytalannak és hanyagnak tűnik, de talán a második hely ösztönzően hat majd ennek orvosolására.

1. Cathay Pacific Lounge, Hongkong

A hatalmas terület két részét egy sétálóutca köti össze, ahol a legnehezebb döntésünk az lehet, hogy balra vagy jobbra forduljunk utunk során. A kiszolgálás pedig valóban első osztályú.

(forrás: Skift)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai