hirdetés
hirdetés

Az EVA AIR a világ 3. legbiztonságosabb légitársasága 2020-ban

Az Airline Ratings a napokoban megjelentette a világ legbiztonságosabb légitársaságainak rangsorát. Az EVA AIRa 3. a megtisztelő helyet szerezte meg a rangsorban, így ismét bekerült a világ legbiztonságosabb légitársaságai közé, immár 7 egymást követő évben.

hirdetés

Az Airline Ratings szakértői több mint 400 légitársaságot vizsgáltak meg. A rangsor felállítása során figyelembe vették a baleseti statisztikát, a flotta átlagéletkorát, az ICAO Audit meglétét, a IATA szabályoknak való megfelelést, továbbá az Európai Unió repülési fekete listáját. Az EVA AIR az 1988-as alapítása óta nem szenvedett súlyos balesetet. Büszke arra, hogy a legutóbbi felmérés alapján számos területen kiemelkedő eredményeket ért el. A tajvani légitársaság jelentős figyelmet fordít a magas színvonalú oktatásra, a biztonsági előírások betartására, melyet minden alkalmazottól megkövetelnek.

Az Airline Ratings elismerte az EVA AIR elkötelezettségét a minőségi szolgáltatások iránt, melyet 7 csillaggal jutalmazott. A légitársaság 2022 végéig összesen 24 Dreamliner repülőgépet állít forgalomba. Négy darab B787-9-est és húsz darab 787-10-est, melyből nyolcat már átvett. Az EVA AIR célja, hogy a legsikeresebb utasközpontú, innovatív légitársaságok közé tartozzon. Az Airline Ratings 2019. novemberben díjazta a világ legjobb légitársaságait, ahol EVA AIR a világ 8. legjobb légitársasága címet nyerte el.

A légifuvarozó 2020. február 16-tól a Taipei Bangkok Bécs Bangkok Taipei útvonalon eddig használt Boeing 787-9-es típusú repülőgépeket, a nagyobb 787-10-es típusú Dreamliner repülőgépekre cseréli. A hetente háromszor közlekedő Taipei Bécs Taipei közvetlen járatot továbbra is787-9-es típus teljesíti.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai