hirdetés
hirdetés

Kipöfögött kerozinom fára cserélném!

Az Air France elindította Trip and Tree programját, amely lehetővé teszi utasai számára, hogy csökkentsék repülőútjuk környezetünkre gyakorolt hatását, és ezzel tegyenek bolygónkért. Mostantól minden az airfrance.com-on repülőjegyet vásárló utasnak lehetősége nyílik arra, hogy tetszőleges összeggel támogasson egy faültető projektet.

hirdetés

Az Air France jegyet vásárlók abban az esetben, ha úgy döntenek, hogy szeretnék kompenzálni a repülés során keletkező ökológiai lábnyomukat, dönthetnek arról is, hogy például Togoban, Madagaszkáron, Balin, vagy Franciaországban ültessenek csemetéket támogatásukból. Ezzel nemcsak hozzájárulnak az adott terület zöldebbé tételéhez, de munkahelyeket is teremtenek a választott országban. Fákat ültetni különösen hasznos dolog, ugyanis ezek a növények fontos szerepet játszanak a biodiverzitás megőrzésében, megkötik a szén-dioxidot, javítják a talaj minőségét, jó hatással vannak a terület vízkészletére és nagy segítséget jelentenek a helyi közösségeknek is.

Az Air France célja a Trip and Tree programmal az, hogy létrehozza a világ első környezettudatos utazóközösségét. Január 28-tól a Trip and Tree program hazánkban is elérhető. A vállalat 2020-ig 20 százalékkal szeretné csökkenteni szén-dioxid kibocsátását.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai