hirdetés
hirdetés

Légiügyi szakkonferencia Budapesten

A LOT Polish Airlines, a Budapest Airport és a Litván Repülőterek vezetői mellett, az Európai Bizottság valamint az Airlines for Europe (A4E) döntéshozói, továbbá Közép-Kelet-Európa legjelentősebb repülőtereinek vezetői és számos európai légitársaság légügyi szakemberei találkoznak 2017. november 21-én és 22-én Budapesten, a Danubius Hotel Gellértben — tudtuk meg szerdán Tamás Lászlótól, a konferencia egyik szervezőjétől.

hirdetés

Az idei légügyi szakkonferencia központi témája a legújabb, légi szektorral kapcsolatos trendek és legfrissebb iparági újítások bemutatása. A konferencia kiemelten foglalkozik az új Európai légügyi stratégiával, globális és közép-kelet-európai regionális légitársaságok és repülőterek fejlődési stratégiáinak és modelljeinek elemzésével, neves iparági szakemberek előadásában.

A konferencia alapvető célja, hogy az előadásokon, kerekasztal-beszélgetéseken és esettanulmányokon keresztül iránymutató és hasznos témákat kínáljon és mutasson be a résztvevő szakembereknek, ill. üzleti kapcsolatépítési lehetőséget nyújtson a résztvevőknek, az előadóknak és a szponzoroknak, ill. a média szakembereinek egyaránt.

A legtöbb résztvevő Litvániából, Lengyelországból, Csehországból, Belgiumból, az Egyesült Királyságból, Írországból Norvégiából, Dániából, Horvátországból, Romániából és még számos európai országból érkezik hozzánk.

A konferencia neves szakelőadói között szerepel a LOT Lengyel légitársaság, a Budapest Airport, a Litván Repülőterek Vezérigazgatója valamint a International Air Transport Association (IATA) és az Airlines for Europe Association igazgatója; az Airlines International Representation in Europe (AIRE), a Travelport (GDS) country managere és regionális igazgatója és a Lightsource vezérigazgatója és még számos szakember.A közép-kelet európai régió továbbra is a legdinamikusabban fejlődő régió Európában. A légiközlekedési iparban tapasztalható gyors növekedés a nyugat-európai országokban tapasztalható trendet követi. Az utóbbi évek erős iparosítása, az alacsony olajárak, az utazók növekvő elkölthető jövedelme pozitívan hatnak a légiközlekedésre, legyen szó üzleti vagy szabadidős célú utazásokról - derül ki Tamás Lászlóék tájékoztatásából.

„Célunk az, hogy a konferencia hosszú távon a térség iparági vezetőinek olyan üzleti fóruma legyen, ahol a kapcsolatépítési lehetőségen kívül jelentős szerep jut a hasznos esettanulmányok és „best practice-ek” bemutatásának is” — emelte ki a közlemény.

Az eseményen térítés és regisztráció ellenében lehet részt venni. Jelentkezni november 20-ig lehet.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai