hirdetés
hirdetés

Kiáll az állatvédelem mellett a TripAdvisor

A TripAdvisor leállítja az olyan turisztikai attrakciók promotálását és jegyárusítását, amelyek fogságban tartott vadállatokkal vagy veszélyeztetett fajokkal kínálnak a turisták számára élményeket.

hirdetés

Ebbe többek között olyan kategóriák tartoznak bele, mint az elefánthátas túrák, a delfinekkel való úszás vagy a tigrissimogatás.

A TripAdvisor ezen kívül különböző állatvédő csoportokkal együttműködésben elindított egy olyan portált, amelyen a vadvilágra irányuló urizmusról és állatvédelmi kérdésekről tájékozódhatnak a felhasználók.

A változtatásokat 2017 elejére végrehajtják a weboldalon, az érintett szolgáltatóknak pedig lehetőségük lesz fellebbezni, mely során bizonyíthatják, hogy megfelelnek az új irányelvnek.

Az állatkertekbe és akváriumokba ezentúl is foglalhatók lesznek belépőjegyek, ugyanúgy, mint egyes olyan rezervátumokba, amelyek az önkéntes turizmus égisze alatt működnek.

A TripAdvisor hónapokat töltött azzal, hogy olyan állatvédelmi szervezetekkel egyeztetett, mint például a PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

(forrás: Travel Mole)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai