hirdetés
hirdetés

Magyarul már nem elérhető az Österreich Werbung infószolgálata

2017 januárjától az osztrák üdülési információs szolgálat a magyar érdeklődők részére angol és német nyelven, e-mailben lesz elérhető – értesítette szerkesztőségünket az osztrák turisztikai hivatal.

hirdetés

Az Österreich Werbung információs szolgálata utazási irodák és egyéni utazók számára eddig magyar nyelven, telefonon és e-mailen is elérhető volt, 2017 januárjától azonban már új e-mail címen és csak angol vagy német nyelven lesz elérhető. Ez azt jelenti, hogy a korábbi, 00800 400 200 00-es telefonszám már nem él, helyette az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen lehet aktuális információkat kérni a fent említett nyelveken, vagyis angolul és németül.

A www.austria.info/hu weboldalon, valamint a Facebook oldalon természetesen továbbra is magyar nyelven lehet tájékozódni az aktuális információkról.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Mennyi Magyarul információk a Hollandoknak? Már régen bezártak a képviselet Hágában! Egy kisebb szolgálat van (a főleg Franciául beszélő) Brüsszelben. Közmondás: A
bogrács szemrehányás a vízforralónak, hogy fekete!
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai