hirdetés
hirdetés

Új attrakciókkal vár a horvát víziparadicsom

Június 10-én nyitja meg kapuit a nyári szezonra a Terme Sveti Martin aquapark a Horvátország északi részén fekvő Muraszentmártonban.

hirdetés

Csúszdák, aquabár, homokos vízpart, vízi attrakciók és sportprogramok várják a családokat, de a gyerekek egy kalózhajóra is szállhatnak, a nyári sportokat kedvelők pedig többek között strandröplabdapályán is játszhatnak a muraszentmártoni Terme Sveti Martin aquaparkban. Ezen kívül a wellness-részlegen is lehet pihenni, de több étterem, büfé is található a szeptember elejéig tartó vízipark területén.

Az új attrakciók közé tartozik egy kétszáz méter hosszú zipline-pálya, egy íjászpálya, de idén nyártól már quadozni is lehet egy kijelölt területen. A víziparadicsom minden nap reggel 8 és 20 óra között tart nyitva.

Forrás: spa-sport.hr
Forrás: spa-sport.hr

(forrás: CroatiaWeek)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés