hirdetés
hirdetés

66 éves lenne március 29-én a Malév

A magyar repülés 101 éves krónikájából jócskán kivette a részét, hiszen 66 esztendőn keresztül járult hozzá működésével – ha legtöbbször nem is lélegzetelállító, de mindenképpen érdekes történetekkel, komoly műszaki tudományos fejlesztésekkel, hivatásbeli „sikersztorikkal” - a MALÉV.

hirdetés

A nemzeti légitársaság, „de jure” még létezik, és a csőd bejelentése óta még nem telt el annyi idő, hogy hajdani alkalmazottai, ügyfelei és partnerei megfeledkeztek volna a cégről, a „maléves” szokásokról és ünnepekről.

A nemrégiben alakult MALÉRT egyesület – a magyar repülés hagyományainak és eredményeinek őrzését is célul tűzte ki, s e célkitűzés szellemében nyílt napot rendez a Ferihegyi Repülőgép Emlékparkban a MALÉV megalakításának 66. évfordulójára.

Az emlékparkban március 30- án (pénteken) 15 órától - egy nappal a március 29-i pontos 66. évforduló után – hagyományos gulyáspartival, fröccsbusszal, de leginkább legendás repülő relikviákkal fogadják a közönséget. A gyerekek és felnőttek számára is érdekes, különleges attrakcióval is tarkított programra minden érdeklődőt várnak a szervezők. A belépés díjtalan!

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai