hirdetés
hirdetés

Egészségturisztikai ajánlatokkal kényeztetnek a hazai régiók

Tavaszi megújulás

Az idén ismét gazdag belföldi kínálattal várják a Magyar Turizmus Zrt. régiói az Utazás kiállítás látogatóit. Márciusban a nemzeti turizmusmarketing-szervezet országos egészségturizmus-kampányt indít a regionális szolgáltatói ajánlatok összefogásával: figyelje Ön is a társaság www.itthon.hu honlapján az aktuális, kedvezményes ajánlatokat!

hirdetés

Balaton

Márciusban is van mit csinálni a Balatonnál! Koratavasszal is megér egy utat a Balaton. A Balatoni RMI honlapján összegyujtötte a március-áprilisi idoszakra vonatkozó kedvezményes ajánlatokat, wellness üdüléseket - érdemes csemegézni belolük. Válogasson a balatoni ajánlatokból és szállásához próbáljon ki egy tavaszi programot! Ilyen lehet egy nordic walking túra, borozgatás a Badacsonyi Borbarangoláson, egy hétvégi biopiac-mustra, vagy a Siófoki Tavaszi Fesztivál meglátogatása is. A régió kedvezményes szezonális csomagajánlatai és az aktuális rendezvények listája a www.balaton.itthon.hu weboldalon érheto el. A régió 2012. évi wellness és bor katalógusát keresse az Utazás kiállításon (A pavilon, 208/A), valamint a belföldi utazási vásárokon!

Közép-Dunántúl

A Közép-dunántúli régióban is ébred a természet! Sümegen a Hotel Kapitány**** Wellness „minden napra új élményt” kínál: wellness kényeztetés, várlátogatás, lovas kocsikázás, történelmi lovasjátékok. Móron a Hétkúti Wellness Hotel****„Pihenteto családi napokkal” várja: lovas kocsikázás a Vértes-hegységbe, masszázskezelések, gyerekfelügyelet. A „Tavaszi felfrissülés” elmaradhatatlan Komáromban, „az Erodök városában” is. A szállodák (Karát Hotel és a Forrás Hotel) csomagajánlata termálfürdo belépot, ezen kívül a Hotel Corner a Monostori Erodbe belépot, a Hét Vezér Apartmanhotel kerékpározási lehetoséget is biztosít. A Velencei-tó partján a Velence Resort & Spa ”Tóparti ébredésre” hív, ahol svédmasszázzsal és gyerekvilággal is kedveskednek. További régiós ajánlatok: www.kozepdunantul.itthon.hu

Tisza-tó

Kevesen tudják, hogy a Tisza-tó térségében a kikapcsolódást nem csak a felszíni vizek, hanem a mélyben meghúzódó Tisza-tavi termálgyuru gyógy-és melegvízkészlete is segíti. E kincs alkalmas fáradt testünk karbantartására, gyógyítására és szellemünk frissítésére. A hévizek és gyógyvizek több, családias hangulatú gyógy- és termálfürdoben ígérnek kellemes kikapcsolódást a huvösebb napokon is, és gyógyulást számos betegségre. Testi-lelki felüdülést nyújtanak az egészségükre odafigyelo idosebbeknek és fiatalabbaknak egyaránt. www.tiszato.itthon.hu

Dél-Alföld

A Dél-Alföld minden vizében élmény és gyógyero lakozik! Gyógy- és termálvizek, wellness- és élménycentrumok gazdag kínálatából válogathat, bárhová téved, megtalálja a pihenést és a feltöltodést. Az elmúlt évek fejlesztése során gyerekfürdovel és szaunavilággal bovült a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdo, átadták a Napfényfürdo Aquapolist Szegeden, a tiszakécskei Tiszaparti Termálfürdo négyévszakos élményfürdové fejlodött, teljesen megújult a Kecskeméti Fürdo, Makón pedig elkészült Makovecz Imre egyik utolsó alkotása, a Hagymatikum. A wellness-szolgáltatások mellett minden település számos, izgalmas programokat is kínál. Engedjen a csábításnak, válogasson a delalfold. itthon.hu/elmeny oldal ajánlataiból!

Észak-Alföld

Az idei esztendoben az Észak-alföldi régió nem szukölködik a kedvezményes üdülési ajánlatokból. A www.eszakalfoldi.hu portálon mindenki könynyedén megtalálhatja a neki szóló üdülési ajánlatot. Nyugdíjasoknak érdemes megnézni a Gyógyító Hétköznapok csomag kínálatát, hiszen valamennyi esetben igaz, hogy négy éjszakát fizet, de ötöt kap. A Tavaszi Wellness Hétvégék keretein belül minden hölgy vendég ingyenesen vehet részt egy kényezteto masszírozáson. Együtt a Család ajánlatainkban az egyik 12 éves kor alatti gyermek elhelyezését grátisz biztosítja minden-, akcióban részt vevo szálláshely. Látogasson el Ön is az eszakalfoldi.hu honlapra, és válogasson kedvére a legfrissebb ajánlatok közül!

Észak-Magyarország

Ki nem tartana pihentetonek egy masszázst, a nyugalmat árasztó hegyek ölelésében? Észak-Magyarországon erre is lehetosége adódik az embernek, a számos wellness hotel valamelyikében, amennyiben ellátogat a régióba. Észak-Magyarországon több ritkaságszámba meno szolgáltatással, képzodménynyel is találkozhat az ember. Itt található az ország egyetlen Barlang fürdoje Miskolc-Tapolcán, Európa egyetlen sódombja Egerszalókon, vagy a Mátra gyógyturizmusának országosan egyedülálló értéke a mofetta Mátraderecskén. Bovebb információk: www.eszakmagyarorszag.itthon.hu.

Dél-dunántúl

Dél-Dunántúlon az év elso idoszakában „A hétköznap is ünnep! - ajándék kényeztetéssel” kampánnyal azokat szólítják meg, akik hétfotol csütörtökig a régió gyógy és termálfürdoiben szeretnék kihasználni az ingyenes szauna vagy masszázs szolgáltatást, a fürdohöz közeli szálláshelyek kedvezményes árait is élvezve. A látogatók figyelmébe ajánlják a tavalyi évben teljesen megújult, kibovült Kaposvári Gyógyfürdot, a gyógykórházáról is híres, modern Szigetvári Gyógyfürdot, az ugyancsak megszépült Igali és Nagyatádi Gyógyfürdot, a minoségi szálláshelyekkel rendelkezo Harkányi Gyógyfürdot, valamint a megújult, organikus stílusú és mérsékelt árairól ismert Magyarhertelendi Termálfürdot. További információ: www.deldunantul.hu

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai