hirdetés
hirdetés

Poszt-Covid gyógyprogramot indít az Ensana

Európa vezető gyógyszálloda üzemeltetőjének újszerű integratív koncepciója a természetes gyógyító erőforrásokat orvosi szakértelemmel ötvözi - tájékoztatta szerkesztőségünket a szállodalánc.

hirdetés

Az Ensana, Európa vezető gyógyfürdőmárkája, kifejlesztett egy új, a légzőszervek helyreállítását célzó programot azok számára, akik Covid-19-ben vagy más légúti betegségben szenvedtek. Az új gyógyprogram egyedülálló módon támogatja az immunrendszert a helyi természetes gyógyhatású erőforrások, az orvosi szakértelem és a hagyományos gyógykezelések kombinálásával. A speciális kezeléseket tartalmazó csomagot olyan vendégek is igénybe vehetik, akik immunrendszerüket kívánják erősíteni a légzőszervi betegségek megelőzésének céljából.

A Magyarországon 3 desztinációban elérhető “Könnyed légzés” program a légzőrendszer regenerálására összpontosít. A 21 kezelést tartalmazó hétéjszakás wellness-tartózkodás alatt többek között ásványi fürdőket, oxigén inhalációt, légzőgyakorlatokat, masszázst, hidroterápiát, sóbarlang kezelést, váltófürdőt, infravörös terápiát, iszapkezeléseket, vezetett Nordic Walking túrákat és további, a helyi adottságoktól is függő terápiát alkalmaznak.

„Az egyedülálló természeti erőforrásaink - mint a termálvíz és az iszap - gyógyító tulajdonságait az orvosok és terapeuták szakmai ismereteivel ötvözve a szállodaláncnál lehetőség nyílik komplex gyógyprogramok összeállításra” - mondta el Mark Hennebry, az társaság vezérigazgatója. „Az első szállodák nyitása óta folyamatosan vendégeink egészségére és jó közérzetére összpontosítunk, az új program egy további módja annak, hogy integratív koncepciónk - több évtizedes tapasztalatokra alapozva - segíthesse vendégeinket egészségükkel kapcsolatos céljaik megvalósításában.”

A „Könnyed légzés” programja a magyarországi szállodákon kívül a Cseh Köztársaságban, Romániában és Szlovákiában is elérhető az érdeklődők számára, ráadásul többféle árszínvonalon, 3 és 5-csillagos szálláskategóriában is. „Mindig azt vallottuk, hogy a jó egészség olyasmi, amit minden embernek elérhetővé kell tenni. Napjainkban ez kiemelt fontosságúvá vált, hiszen a pandémia megmutatta, hogy egészségi állapotunk minden más értéknél fontosabb” - tette hozzá Mark Hennebry.

Míg az elmúlt évben a szállodák többsége a korlátozások miatt üzemszünetre kényszerült, a szállodavállalat a létesítmények korszerűsítésére fordította az időt, jelentős beruházásokat végzett valamennyi szállodájában, melyek elsősorban a szobák és éttermek felújítására és korszerűsítésére fókuszáltak. Az elmúlt évben az Ensana megnyitotta első brit gyógyszállodáját is, a Buxton Crescent hotelt, amely Kelet-Közép-Anglia festői Peak District területén található György korabeli épület. A teljeskörűen felújított szállodában a helyi termálvizet használják a széleskörű hidroterápiás kezelésekhez.

A lánc szállodái arra készülnek, hogy májustól vagy júniustól újra fogadhatják a vendégeket, így a márka egy új hűségprogramot, az Ensana Life-ot is elindította, amely kedvezményeket és előnyöket biztosít a visszatérő vendégeknek. Az újbóli megnyitásra szigorú higiéniai és biztonsági protokollokat állított fel, amelyek túlmutatnak a helyi kormányzati előírásokon, beleértve a személyzet tesztelését, oltását, illetve testhőmérsékletének mérését, a szálloda minden területének gyakori fertőtlenítését, valamint a vendégek biztonságos távolságtartásának biztosítását.

 

 

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai