hirdetés
hirdetés

A szabadidős turizmusban újítanak

OTP Travel: 2016-os tervek

Hajóutak, egzotikus körutazások és csoportos városlátogatások képezik az OTP Travel jövő évi árualapjának gerincét.

hirdetés

Az OTP Travel országos körúton mutatta be újdonságait novemberben az AVIAREPS-szel közösen. Bakó Balázs viszonteladói vezető hangsúlyozta, hogy értéket kínálnak utasaiknak. A harmadik legnagyobb hazai utazásszervező jövőre euróban és dollárban adja meg árait a forint instabilitása miatt.

A katalógus borítója egyértelműen utal egy tavaly óta programozott, de várhatóan idén is népszerű termékre: a képről egy 2500 éves perzsa harcos mered ránk komoran. „Remek a közbiztonság, kedvesek a helyiek, a csapvíz számos helyen iható” – oszlatta el az Iránnal kapcsolatos sztereotípiákat Bakó Balázs. A perzsa államba áprilisban és májusban indít egy-egy 9 napos utat az iroda.

Izraelbe márciustól júniusig 5 körút indul 8 nap/7 éjszakás időtartammal, teljes ellátással, az összes belépővel, magyar idegenvezetővel. Izraeli–jordán körút is szerepel a kínálatban. Az USA keleti és nyugati parti, 9 éjszakás körútjai tavasszal indulnak. Újdonság Kanada májusban szintén 9 éjszakás úttal. Újak a 12 napos argentin–brazil, illetve a Peru–Bolívia körutazások. Körúton járható be Mexikó azték öröksége, acapulcói, illetve cancúni üdüléssel.

Ázsiában újdonság a Vietnam–Laosz– Kambodzsa 13 napos körút, valamint a 12 napos Jáva–Bali program. Kínába tavasszal indul 11 éjszakás út. A körutak mindegyikén magyar idegenvezető segíti a csoportokat.

Továbbra is van igény európai csoportos városlátogatásokra, jövő tavasszal Isztambult, Lisszabont, Párizst és Amszterdamot programozzák 4 napos/3 éjszakás utakon.

Az MSC Cruises hajóin Misztikus Kelet címen Ománba és Dubajba kalandozhat az utas. Március elején Karib-tengeri kalandozásokat, a hónap végén Karibi álmot szervez az OTP Travel. Mindkét út Miamiból indul, sok fakultatív programmal. Közelebbi opció a Nyugat-mediterrán csodák program genovai indulással, Madeira érintésével.

2016 a repülőjegy-értékesítés kiterjesztéséről is szól, mely az iroda évi 15 milliárdos forgalmának tetemes részét adja. Ennek apropóján jelent meg a rendezvényen az Aviareps, amely számos egzotikus légitársaságot is képvisel. A GSA igazgatója, Tóth Attila kiemelte, hogy az egyik legmegbízhatóbb afrikai légitársaság, az Ethiopian jövőre heti 4-re emeli bécsi járatai számát. Az Air Namibia azok számára ajánlott, akik Namíbiába utaznának - frankfurti átszállással. A kanadai Air Transat az idén elindított Budapest–Toronto és –Montreal járatai mellé kedvező átszállási lehetőséget is kínál jövőre Vancouver felé. A cseh CSA 2016-tól repül Reykjavík, Málta, Birmingham, Szarajevó, Szkopje és Zágráb repülőtereire, decembertől viszont fizetni kell a fedélzeti ellátásért. Tóth Attila felhívta a figyelmet cége VIP Lounge szolgáltatására, amely Budapesten is hozzáférhető.

A repülőjegy-értékesítést segíti az OTP b2b és b2c online repülőjegy- és szállásfoglalási motorja. Lázár Gergely, az OTP Travel viszonteladói részlegvezetője elmondta: a leszerződött ügynökök számára ingyenesen hozzáférhető felületen minden, az OTP Travel számára elérhető repülőjegy foglalható. Erre kerül az ügynök saját tranzakciós díja, mellyel a bruttó ár jelenik meg, amit az utas is láthat, főképp, hogy a felület az iroda megjelenésének megfelelően testreszabható. A tranzakciós díj azonnal elszámolásra kerül. A b2c oldalon az utas is kereshet és foglalhat, önállóan.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai