OTP Travel: 4 kontinensen 103 nívós ajánlat az idei kínálatban

OTP Travel: 4 kontinensen 103 nívós ajánlat az idei kínálatban 

Az idén alapításának 40. évfordulóját ünneplő OTP Travel megjelentette 2024. évi katalógusát.
Izrael most a gyász, az ellencsapás országa, nem a turizmusé

Izrael most a gyász, az ellencsapás országa, nem a turizmusé 

Több száz halott, több ezer sebesült és legalább száz túsz – ez a pillanatnyi mérlege annak a példátlan méretű terrortámadásnak, amelyet a Hamasz indított izraeli területek ellen, szombat hajnalban. A legfrissebb információk szerint hamarosan érkezik izraeli oldal felől a Gázai övezet felé a szárazföldi megtorló ellentámadás.
MUISZ-elnök: várakozáson felüli az utazási kedv

MUISZ-elnök: várakozáson felüli az utazási kedv 

Molnár Juditot, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnökét, az OTP Travel ügyvezetőjét kérdeztük a törökországi földrengés esetleges hatásairól, a szezon előtti foglalásokról, kilátásokról.
Forródrótos utazásszervezőjét keresi az Országgyűlés Hivatala

Forródrótos utazásszervezőjét keresi az Országgyűlés Hivatala 

Új hivatalos utazásszervezőjét keresi az Országgyűlés Hivatala, ugyanis közbeszerzést írt ki olyan cégeknek, akik képesek a nap 24 órájában forró drótón rendelkezésre állni - írja a lapcsoportunkhoz tartozó mfor.hu.
Kié a luxus?

Kié a luxus? 

Kik jönnek Magyarországra luxust keresve? Kik mennek el innen ugyanezzel a céllal? Mivel lehet megfogni őket? A WTM kutatásai alapján az 1980 és 2000 között születettek a luxusutazások felének résztvevői. Milyen tapasztalataik vannak ezzel a korosztállyal kapcsolatban a hazai szakembereknek? Utánajártunk.
Alaszka újra indul

Alaszka újra indul 

Bővített kínálat a karibi térségbe, duplázás a norvég fjordokban, Alaszka újra töltve — tudtuk meg az utazásszervezőtől.
Megjelent az Egyesült Arab Emirátusok 2017 katalógus az OTP Traveltől

Megjelent az Egyesült Arab Emirátusok 2017 katalógus az OTP Traveltől 

2020-ra Dubai tervei szerint a 2012-es 10 millió regisztrált nemzetközi turista érkezését megduplázza. Erre minden esély megvan, hiszen gőzerővel folynak az építkezések, és gombamódra nőnek ki a szállodák – mondta az OTP Travel partnerpartiján Molnár Judit ügyvezető, aki július 19-én, szerdán mutatta be az Aria Hotel tetőteraszán új önálló katalógusukat, amely az Egyesült Arab Emirátusok 2017 címet viseli. 
Bemutatkozott a kelet és nyugat kapuja az OTP Travelnél

Bemutatkozott a kelet és nyugat kapuja az OTP Travelnél 

Az OTP Travel és az Emirates légitársaság jóvoltából ellátogattunk az Egyesült Arab Emírségek két városába Ras Al Khaimáhba, és Dubaiba, melyek mostantól elérhetőek az utazási iroda árualapjában.
Prémium afrikai körutak és dedikált hajós oldal az OTP Travelnél

Prémium afrikai körutak és dedikált hajós oldal az OTP Travelnél 

Két katalógusban jelentette meg 2017-es ajánlatait az OTP Travel. Az idei kínálat fókuszában Izrael, az USA, a csoportos hajóutak és újdonságként prémium afrikai körutazások szerepelnek – emelte ki Mikola György marketingvezető.

Az OTP Travelnél folytatja Gyenizse Dorottya 

2016. december 1-jétől Gyenizse Dorottya az OTP Travel újonnan létrehozott beutaztatási és belföldi üzletágát vezeti.

Indiai esküvő és közép-amerikai körút az OTP Travel téli kínálatában 

Kulturális körutakat, csoportos hajóutakat és egyéni programokat is kínál az idén télen az OTP Travel, amely hamarosan országos road-show-ra indul. Az iroda a Buddha Bar Hotelben egzotikus ínyecsége kíséretében mutatta be árualapját.

Délkelet-ázsiai hajóút és Costa Rica-Panama körutazás az OTP Travelnél 

Az utasok körében eddig is népszerű hajós utak és körutazások mellett számos újdonsággal készül az OTP Travel a következő szezonra.

Személyi változások az OTP Travelnél 

Bakó Balázs ezentúl az OTP Travel Beutaztatási Üzletágának értékesítési tevékenységét koordinálja, eddigi feladatkörét Lázár Gergely veszi át.

A Qatar Airways-szel roadshow-zik az OTP Travel 

Április 5-étől közös roadshow-t szervez az OTP Travel és a Qatar Airways, melynek során országszerte hat különböző helyszínen számolnak be mind az utazásszervező, mind a légitársaság kínálatáról, újdonságairól.

Külön katalógust kaptak az OTP Travel hajós programjai 

Bemutatta nyári kínálatát az OTP Travel, ahol beszámoltak többek között arról, hogy az utazásszervező jelentősen bővítette a csoportos hajóutak kínálatát, de gazdag körutazások is találhatók az árualapban, sok esetben üdüléssel kombinálva.

Személyi változás az OTP Travelnél 

Az utazásszervező csapatát új kiutaztatási üzletágvezető erősíti.

OTP Travel: 2016-os tervek 

Hajóutak, egzotikus körutazások és csoportos városlátogatások képezik az OTP Travel jövő évi árualapjának gerincét.

„Egyre fontosabb a szabadidős turizmus” 

A címbeli megállapítást Bakó Balázs, az OTP Travel viszonteladói vezetője tette kiegészítve azzal, hogy nincs könnyű helyzetben az ország. Kevés az utakra a fizetőképes kereslet, ráadásul a kereslet erősen lecsupaszodott. Ebbe a lecsupaszodott keresletbe igyekszik az OTP Travel egy színes kínálattal változást hozni 2016-os szabadidős árualapjával, egzotikus körútjaival - derült ki szerdán, a cég Aviareps-szel közös roadshow-jának budapesti állomásán.

Országos roadshow-ra indul az OTP Travel és az AVIAREPS 

November 23-án indul az OTP Travel és az AVIAREPS közös roadshow-ja, melynek során – többek között – számos légitársaságot és az utazásszervező 2015-16-os téli árualapját is megismerhetik a résztvevők.

Vitás ügye van az utassal? Így kerülheti el a bírósági eljárást 

Milyen lehetőségei vannak egy utazási vállalkozásnak, ha egy vitás esetet bírósági eljárás elkerülésével szeretne rendezni? A problémás ügyek kezelésére egyre népszerűbb megoldás a békéltető testületi eljárás. Erről beszélt előadásában Molnár Judit, az OTP Travel ügyvezetője és a Magyar Utazási Irodák Szövetségének alelnöke az őszi Turizmus Akadémián.

Különválasztotta üzleti és lakossági üzletágát az OTP Travel 

A szervezeti átalakulás személyi változásokkal is járt.

Az OTP Travelhez igazolt Mikola György 

A turisztikai szakember a Vista és az Agra után az OTP Travel marketing és értékesítési vezetője lett.

Még 250 milliót költhet az állam külföldi utazásokra 

Módosította az állam nemzetközi utazásaira három utazási irodával kötött eredetileg 2 éves keretszerződést a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF). Az időtartamát március 6-ról április 10-ig meghosszabbította, a rendelkezésre álló keretösszeget pedig 8,4 milliárd forintról 8,65 milliárd forintra növelte.

Izraeli újdonság az OTP Traveltől 

2013. október 1. és november 11. között 5 csoportot indít a Szentföldre az OTP Travel.

Az OTP Travel-Travelport együttműködés 

Az OTP Travel és a Travelport  bejelentette, hogy 2013 májusára az OTP Travel átállt a Travelport Gallileo GDS globális helyfoglalási rendszerére.

A brazilok már a foci VB-re készülnek 

Brazília már a 2014-es labdarúgó világbajnokságra készül. 

Újdonságok az OTP Travel téli kínálatában 

88 oldalon, számos újdonsággal megjelent az OTP Travel 2012 téli katalógusa.

OTP Travel katalógus bemutató Bledben 

Különleges helyszínen, a szlovéniai Bledben található négycsillagos SAVA Hotel Golf konferenciatermében ismertette Lerch Edit kiutaztatási üzletágvezető a cég idei évben foglalható útjait a meghívott partnerirodáknak. 

OTP Travel: önálló katalógust kaptak a hajóutak, körutazások 

Az idei évben rendhagyó módon három katalógust jelentetett meg az OTP Travel színes és változatos úti cél kínálattal. 

Megjelent az OTP Travel téli katalógusa 

A klasszikus üdülőprogramok mellett a kulturális körutazásokra, városlátogatásokra és tengeri hajóutakra fektet hangsúlyt az idei télen az OTP Travel.

Nem tetszik a szakmának 

Nem fogadták kirobbanó örömmel a hazai utazásszervezők a kormány által bejelentett két százalékpontos áfaemelési elképzelést. A Mabeusz szerint ez valóságos csapás lenne az ágazat számára.

Stratégiai szövetséget kötött az OTP Travel és a Triplanet.hu 

Hosszútávú stratégiai szövetséget kötött a repülőjegyértékesítésben legnagyobb forgalmú magyar utazási iroda, az OTP Travel és az első magyar, kizárólag weben értékesítő, sok technikai újdonságot meghonosító online utazási iroda, a Triplanet.hu.

Széchenyi Pihenő Kártya: indul a verkli 

Szerdán átadták az első, OTP által kiadott Széchenyi Pihenő Kártyát (SZÉP). A Pihenő András nevére szóló kártyát Szőcs László, a MOL csoport HR ügyvezető igazgatója vette át Kovács Antaltól, az OTP Bank vezérigazgató-helyettesétől. A kárytát a helyszínen, a margitsziget Thermal szállóban, a recepción letesztelték, működött. Munkatársunktól

OTP Travel: tanulmányút és örökbefogadás 

Az OTP Travel fontosnak tartja munkatársai szakmai továbbképzését, ezért az iroda dolgozói évente egy kirándulás keretében Magyarország egy-egy régiójának nevezetességeit látogatják meg.

Tengeri hajóutak az OTP Travel kínálatában 

Az idei szezontól az OTP Travel a Magyarországon is méltán népszerű, rendkívül jó ár-érték arányt képviselő tengeri hajós körutazásokat is felvette külföldi árualapjába. 

Új értékesítési vezető az OTP Travelnél 

Bakó Balázs az OTP Travel új értékesítési vezetője. 

Kivel utaznak idén az állami hivatalnokok? 

Ugyanazzal a négy irodával, melyek közbeszerzésen nyerve előző évben is utaztatták hivatalos útjaikon a köz szolgáit. Munkatársunktól

A magyar utasok is hazatérnek Egyiptomból 

Míg vasárnap csak négy nagyváros - Kairó, Aelxandria, Luxor és Szuez - szerepelt a Külügyminisztérium honlapján nem javasolt úti célként, addig hétfőtől Egyiptom egésze átkerült ebbe a kategóriába. A kint lévő magyar utasokat a minisztérium és az érintett utaztatók megállapodása értelmében hazaszállítják az utazásszervezők, a besorolás hivatalos visszavonásáig további utakat Egyiptomba nem indítanak. Munkatársunktól
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!