hirdetés
hirdetés

Bezárt a budapesti Lengyel Idegenforgalmi Képviselet

A hírt Bakonyi Erika, a képviselet magyarországi igazgatója közölte szerkesztőségünkkel.

hirdetés

Bakonyi Erika, a Lengyel Idegenforgalmi Képviselet igazgatója értesítette szerkesztőségünket, hogy budapesti irodájukat 2014. december 31-én bezárták. A képviselet e-mail címe a jövőben is működni fog, és azt ígérték, az új formáról később küldenek tájékoztatást.

Decemberben a Francia Idegenforgalmi Hivatal (Atout France) magyarországi képviselete is bezárt, miután a hivatal hazai vezetője, Elisabeth Parragh-Pataki 24 év után nyugdíjba vonult.

Nem az Atout France az első a külföldi idegenforgalmi képviseletek közül, amely több éves működés után bezárja kapuit: az elmúlt évek során megszűnt a cseh, a brit, az olasz és a román turisztikai hivatal irodája. A ciprusi képviselet egy évvel ezelőtti bezárása óta a képviselet addigi vezetője, Ács Viktória az ország nagykövetségén végzi a turisztikai marketingmunkát.

Egyetlen pozitív változás ezen a területen, hogy pár éves szünet után tavaly újranyitott Budapesten a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal képviselete. Az említettek mellett jelenleg turisztikai képviselettel rendelkezik Magyarországon Ausztria, Szlovákia, Horvátország és Málta, továbbá Németország, amelynek irodája a Német Gazdasági Kamara égisze alatt működik.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk