hirdetés

Hotel & More: teltházas karácsonyra számítanak

Klemm Balázs vezérigazgató: "Szinte megteltek a szállodáink, a vendégeink többsége már 3-4 nappal karácsony előtt megérkezik szállodáinkba."

hirdetés

A vezérigazgató még hozzátette, karácsony után  a szilveszter a legnépszerűbb időszak házaikban Szilveszterre jelen pillanatban még valamivel több szabad kapacitással rendelkeznek, mint a karácsonyi időszakra, hiszen a szilveszter eltöltésének módja mindig kicsit később kerül szóba, mint a karácsonyé.  

Klemm Balázs
Klemm Balázs
 

"Nem szabad elfeledkezni a két ünnep közötti időszakról sem, hiszen sokan érkeznek akkor is a szállodáinkba. A karácsonyi ajándékbeszerzés, bevásárlás, sorban állás, nagytakarítás és vendéglátás után sokan igénylik, hogy kipihenhessék magukat a két ünnep között. Az utazók körében továbbra is közkedveltek a wellness szolgáltatások és a szállodák környékén található kirándulási lehetőségek. 

A szálláshelyeink személyzete elegendő létszámmal várja a decemberi hajrát, hiszen senkit sem küldtünk el a pandémia nehéz hónapjai alatt sem, megtartottuk a munkatársainkat. Persze, ennek ellenére volt 20 százalékos létszám lemorzsolódásunk", tette még hozzá Klemm Balázs.

(forrás: Hotel & More / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk