hirdetés
hirdetés

Ismét nyitva a nyíregyházi uszoda

Újranyit az október elején, a megemelkedett távhődíjak miatt ideiglenesen bezárt Eissmann Városi Sportuszoda Nyíregyházán. A város vezetése sikeres  tárgyalásokat folytatott a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkárságával az uszoda további működtetéséről.

hirdetés

"Csütörtökön megérkezett a támogatási okiratról szóló értesítés, amely szerint a kormányzati támogatásnak köszönhetően év végéig újra nyitva tarthat az uszoda, mely napi 800 gyerek sportolási lehetőségét biztosítja" - közölte a város polgármestere, Kovács Ferenc. Hozzátette, így az Úszó nemzet program, a Nyíregyházi Sportcentrum úszó szakága és az Aqua Sportegyesület is tovább folytathatja a sportszakmai munkát a létesítményben.

Forrás: nyiregyhaza.hu
Forrás: nyiregyhaza.hu
 

Pénteken elkezdődött a medencetér és a medencék felfűtése, így hétfőn a Nyíregyházi Sportcentrum úszó szakágának edzéseit is megtartják az uszodában.

A nyíregyházi önkormányzat közgyűlése múlt csütörtökön döntött arról, hogy az energiaárak emelkedése miatt költségcsökkentő intézkedéseket vezet be saját tulajdonú szociális és kulturális intézményeinél. Ennek értelmében november elejétől bezárt, vagy decembertől bezár több kulturális intézmény, a múzeum, a színház, a művelődési központ, a városi könyvtár, valamint nem fogad látogatókat több fürdőhely és a Continental Aréna sem.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk