hirdetés
hirdetés

Jubilál a Haris Travel Club

A törzsutasok számára huszadik alkalommal, február 10-én, szombaton rendezte meg a Haris Travel Club Reneszánsz királyi lakoma elnevezésű szezonnyitó kirándulását, melyen az előző nap megjelent friss, ropogós nyári katalógusukat is átadták.

hirdetés

Ezt a programjukat 2000-ben az első színes katalógusuk megjelenése alkalmából szervezték, és az olyan jól sikerült, már nem múlik el olyan év, hogy a hagyománynak megfelelően ne tartanának reneszánsz lakomát. Hét autóbusszal indultak, első állomásuk a Belvárosi Plébániatemplom volt, ahol orgonakoncertet hallgattak meg, majd egy rövid hajókirándulás során ismerkedhettek meg a főváros Duna menti nevezetességeinek egy részével.

Autóbusszal Esztergomba érkezve megnézték a Prímás palotában lévő Keresztény Múzeum gazdag festészeti gyűjteményét, majd az Esztergomi Főszékesegyház következett. Átutaztak Párkányba is, ahonnan a vélemények szerint a legjobb a rálátás a Főszékesegyház épületére.

Az út során mindenki megkapta a friss nyári katalógust, amelyben új helyszínek és különleges úti célok sorakoznak, és hogy mindez látványos is legyen, a tervezett utak kiemelkedő érdekességeit videofilmen is bemutatták.

Végül elérkeztek a 20. jubileumi reneszánsz királyi vacsora színhelyére, a visegrádi Reneszánsz étteremhez, ahol valóban királyi lakomával várták a mintegy 300 embert. Bár a kulturális programot  évente változtatják, színesítik, de a lakoma helye mindig azonos.

Az iroda ügyvezetője szerint ilyen vastag katalógusuk még nem volt. Száz országba szerveznek utakat, szerepelnek a kiadványban egy, vagy egy-két napos kirándulások és több napos hajóutak is.

- Kiemelkedően sikeres évet tudhatunk magunk mögött, reméljük, hogy az újdonságoknak és a fix utaknak köszönhetően hasonló jó év elé nézünk – mondta Haris Richard.

Az utak felét már nagyjából ismerik azok a törzsutasok, akik nézik weboldalukat, ezért fordulhat elő, hogy van a katalógusban olyan út, amelyre kevés a hely.

Újdonságként szerepel Madagaszkár, a 17 napos utat Mauritiussal kombinálták, mintegy bemutatva az ellentétek világát. Tíz év után visszakerült Etiópia az úti célok közé, Abesszína történelmi emlékei nyomában címet viselő körutazásuk. Számtalan programjuk ismétlődik, eltérő útvonallal lehet menni az USA-ba és Kínába.

Nagy érdeklődésre számít a három országot bemutató kirándulás: Kazahsztán – Üzbegisztán – Türkmenisztán. Szintén vonzóak hajóútjaik is, kiemelkedő ebben az alaszkai út.

 

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai