hirdetés
hirdetés

Lombhullástól kikeletig

A most induló őszi körutasszezon számtalan újdonságot tartogat. Körképünkben
a hazai specialisták egy részének kínálatába nyújtunk bepillantást.

hirdetés

Már szeptember közepén megjelent a Fehérvár Travel 2017/18. évi téli katalógusa. Az iroda fő egzotikus desztinációi ezen a télen a következők: Vietnam, Laosz, Kambodzsa, Thaiföld, Malajzia, India, Dél-Afrika, Argentína, Brazília, Peru, Mexikó, Jamaica, Egyesült Államok, Ausztrália és Új-Zéland. A buszos utazások többsége az adventi időszakban indul, de szilveszteri és karneváli utazások is szerepelnek a programfüzetben.

Mikola György, az OTP Travel értékesítési és marketingvezetője elmondta, hogy téli katalógusuk négy területre – Egyesült Államok, Izrael, afrikai szafarik és kulturális körutazások – fókuszál. Dubaji és tengeri hajós ajánlataik hamarosan külön katalógusban fognak megjelenni. A kulturális körutazások között újdonság Japán és Üzbegisztán. 

forrás: 123rf.com
forrás: 123rf.com

Az idei téli szezonra minden területen bővítettük a kapacitást – tudtuk meg Fajta Gábortól, az Utazom.com irodavezetőjétől. A karibi térségben immár három helyszínen van magyar képviseletünk: Dominika, Mexikó és Kuba. Mexikó és Kuba esetén nem csak üdülőprogramot, hanem 2 főtől garantáltan induló körutazásokat is kínálunk. Észak-Amerika teljesen új terület, itt városlátogatásokat programozunk New Yorkba és Miamiba, mindkét város esetén szintén magyar asszisztenciával. 

További őszi újdonságokat olvashat a Haris Travel Clubtól, az 1000 Út Utazási Irodától, a Z(s)eppelintől és a Szerviz Iroda Utazási Központtól a Turizmus Trend/ Vendég & Hotel októberi számában

 

(forrás: TurizmusOnline)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk