hirdetés
hirdetés

Megkapta működési engedélyét az 1A Travel

A szerb utazásszervező és -közvetítő árualapjában Egyiptom, Törökország, Ciprus és Görögország szerepel.

hirdetés

Nemrég számoltunk be arról, hogy szerbiai utazásszervezővel bővült a hazai piac, az 1A Travel elsősorban Egyiptomra, Törökországra és Ciprusra specializálódott. A Szerbiában már nyolcadik éve sikeresen működő 1A Travel az idei évtől a magyar piacon szeretne ismert márkává válni – közölték akkor a cég illetékesei. A cég árualapjának legfontosabb desztinációi Törökország és Ciprus mellett Egyiptom és Görögország.

Az utazásszervező Mammut I. bevásárlóközpont első emeltén található irodájában jelenleg három értékesítő dolgozik: Szalai Ágnes, Pápai Tímea és Nagy Nóra. A cég magyar weboldalán ciprusi és törökországi ajánlatok találhatók, de hamarosan bővül a kínálat a fent említett desztinációkkal.

Szalai Ágnes kérdésünkre elmondta, hogy Ciprusra a Wizz Airrel repülnek, Törökországba, Egyiptomba és Görögországba hazai utazásszervezők útjait közvetítik. Ebben a szezonban egyelőre nem tervezik a chartereztetést, a későbbiekben azonban ez is szóba jöhet.

Nagy hangsúlyt kívánnak fektetni a családosokra, több olyan ajánlatuk is van, ahol két gyermek elhelyezése ingyenes.

Az utazásszervező március 22-én kapta meg működési engedélyét a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivataltól (MKEH), ahol 5 millió forintos vagyoni biztosítékot igazolt 12-%-os kategóriában. A cég a közvetlen értékesítés mellett hazai utazásközvetítőkkel is együttműködik, az irodákkal való szerződéskötések jelenleg is folyamatban vannak.

Szalai Ágnes hozzátette: egyelőre nincs szó arról, hogy az 1A Travel további irodákat nyisson Budapesten, a bővülés a forgalom alakulásától függ majd.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk