hirdetés
hirdetés

Milyen egy jó, hasznos és költséghatékony Front Office PMS?

A Maistro Front Office PMS program szállodai szakemberek bevonásával készült – egyiküket, Gaál Miklóst, a Prestige Hotel Budapest igazgatóját kérdeztük arról, mennyiben segíti munkáját, mik a tapasztalatai az elmúlt csaknem két év során, amióta szoftverünket használják.

hirdetés

Egy új szálloda indításának talán legfontosabb üzleti döntése a megfelelő PMS (Property Management System) kiválasztása. Jó döntéssel a sikeres üzemeltetést is megalapozhatjuk egyben. Stabil működést, könnyű kezelhetőséget, megbízható adatnyilvántartást várunk el elsősorban a rendszertől, valamint azt, hogy legyen alkalmas a megújuló igények és elvárások kiszolgálására.

Sok egyéb kitűnő tulajdonsága mellett nálam a Maistro programban első helyen az adatszűrések eredményeinek azonnali és szinte korlátlan Excel programba való exportálhatósága áll. Igazgatóként az adatok állandó elemzéséhez ez óriási segítséget nyújt.

Kollégáink körében egyöntetű a vélemény, hogy a Maistro „felhasználóbarátsága”, vagyis könnyű gyors kezelhetősége lehetőséget ad arra, hogy bonyolult adminisztratív munkálatok helyett a vendégek elégedettségére koncentrálhassunk. Aki a Windows operációs rendszert valaha is használta, szinte pillanatok alatt megbarátkozik ezzel a Maistro rendszerrel. Új kollégáink, néhány órás elméleti áttekintés után képesek önálló adatbeviteli feladatok ellátására, de a felelősségteljes számlázási feladatok is könnyedén elsajátíthatók.

A Maistro Front Office program menüpontjai tökéletesen illeszkednek a szálloda üzemeltetési struktúrájához. Az ezekhez tartozó un. gyorsgombok egy kattintással lehetővé teszik, hogy a kívánt ablak megjelenjen. Az ablakok közötti mozgás pedig korlátlanul rendelkezésre áll. A program ilyen magas szintű funkcionalitása komoly támogatás számunkra, hogy a vendégek kiszolgálásáról semmi ne vonja el a munkatársak figyelmét.

A NAV számára havonta beküldendő adatok előkészítése, feldolgozása a rendszer támogatása nélkül óriási terhelést jelentene munkatársaink számára. A beépített riporttal ez a folyamat összesen 10-15 percre korlátozódik. Ezek ismeretében talán nem kell külön méltatnom a program hasznosságát ezen a téren!

Ugyanazon tulajdonsága miatt merem ajánlani a programot az úgynevezett kis és nagyszállodáknak egyaránt. Ez pedig nem más, mint a moduláris felépítés, amely lehetővé teszi, hogy megfeleljen az akár néhány szobás, - minimális szolgáltatást nyújtó panzió -, vagy egy komplex szolgáltatáscsomaggal rendelkező klasszikus szálloda elvárásainak. Kizárólag a szükséges modulok használata lehetővé teszi a testreszabottságot és nem terheli a rendszert feleslegesen a szükségtelen elemek használata.

Honlapunkon feliratkozhat hírlevelünkre és minden kötelezettség nélkül igényelheti ingyenes demo programunkat.

Elérhetőségeink:

Maistro Informatikai Kft.
www.maistro.hu

Értékesítés: Oláh Péter
Tel: + 36 30 285 9289
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: Maistro Hotel Service
Értesüljön újdonságainkról, akcióinkról hírlevelünkben!

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk