Milyen egy jó, hasznos és költséghatékony Front Office PMS?

A Maistro Front Office PMS program szállodai szakemberek bevonásával készült – egyiküket, Gaál Miklóst, a Prestige Hotel Budapest igazgatóját kérdeztük arról, mennyiben segíti munkáját, mik a tapasztalatai az elmúlt csaknem két év során, amióta szoftverünket használják.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Egy új szálloda indításának talán legfontosabb üzleti döntése a megfelelő PMS (Property Management System) kiválasztása. Jó döntéssel a sikeres üzemeltetést is megalapozhatjuk egyben. Stabil működést, könnyű kezelhetőséget, megbízható adatnyilvántartást várunk el elsősorban a rendszertől, valamint azt, hogy legyen alkalmas a megújuló igények és elvárások kiszolgálására.

Sok egyéb kitűnő tulajdonsága mellett nálam a Maistro programban első helyen az adatszűrések eredményeinek azonnali és szinte korlátlan Excel programba való exportálhatósága áll. Igazgatóként az adatok állandó elemzéséhez ez óriási segítséget nyújt.

Kollégáink körében egyöntetű a vélemény, hogy a Maistro „felhasználóbarátsága”, vagyis könnyű gyors kezelhetősége lehetőséget ad arra, hogy bonyolult adminisztratív munkálatok helyett a vendégek elégedettségére koncentrálhassunk. Aki a Windows operációs rendszert valaha is használta, szinte pillanatok alatt megbarátkozik ezzel a Maistro rendszerrel. Új kollégáink, néhány órás elméleti áttekintés után képesek önálló adatbeviteli feladatok ellátására, de a felelősségteljes számlázási feladatok is könnyedén elsajátíthatók.

A Maistro Front Office program menüpontjai tökéletesen illeszkednek a szálloda üzemeltetési struktúrájához. Az ezekhez tartozó un. gyorsgombok egy kattintással lehetővé teszik, hogy a kívánt ablak megjelenjen. Az ablakok közötti mozgás pedig korlátlanul rendelkezésre áll. A program ilyen magas szintű funkcionalitása komoly támogatás számunkra, hogy a vendégek kiszolgálásáról semmi ne vonja el a munkatársak figyelmét.

A NAV számára havonta beküldendő adatok előkészítése, feldolgozása a rendszer támogatása nélkül óriási terhelést jelentene munkatársaink számára. A beépített riporttal ez a folyamat összesen 10-15 percre korlátozódik. Ezek ismeretében talán nem kell külön méltatnom a program hasznosságát ezen a téren!

Ugyanazon tulajdonsága miatt merem ajánlani a programot az úgynevezett kis és nagyszállodáknak egyaránt. Ez pedig nem más, mint a moduláris felépítés, amely lehetővé teszi, hogy megfeleljen az akár néhány szobás, - minimális szolgáltatást nyújtó panzió -, vagy egy komplex szolgáltatáscsomaggal rendelkező klasszikus szálloda elvárásainak. Kizárólag a szükséges modulok használata lehetővé teszi a testreszabottságot és nem terheli a rendszert feleslegesen a szükségtelen elemek használata.

Honlapunkon feliratkozhat hírlevelünkre és minden kötelezettség nélkül igényelheti ingyenes demo programunkat.

Elérhetőségeink:

Maistro Informatikai Kft.
www.maistro.hu

Értékesítés: Oláh Péter
Tel: + 36 30 285 9289
Email: olah.peter@maistro.hu
Facebook: Maistro Hotel Service
Értesüljön újdonságainkról, akcióinkról hírlevelünkben!

 


Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet!

Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet! 

Jó hír a vállalkozó kedvű, városukat szerető budapestieknek: 2024-ben ismét lesz Budapest Tuning ötletpályázat!
Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick

Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick 

A PICK tavaszi kampánya arra buzdítja az embereket, hogy mozduljanak ki a négy fal közül
Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait

Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait 

A fővárosi önkormányzat kitiltaná a hajók nagy részét a pesti rakpartról.
Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen

Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen 

Új zenei és művészeti fesztivállal bővül a Szabadtéri Néprajzi Múzeum programkínálata.
Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival

Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival 

A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra.
Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák

Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák 

Túraútvonal-szerű kiállításon tekinthetők meg Burger Barna az Országos Kéktúrán készült fotográfiái a Természettudományi Múzeumban
Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez

Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez 

A nagyobb rugalmasságra már a pandémia idején is volt igény.
Kertek a turizmusban,  turizmus a kertekben

Kertek a turizmusban, turizmus a kertekben 

Kétnapos, "Kertörökség a turizmusban" címmel konferencia vette kezdetét szerdán, a Petőfi Irodalmi Múzeumban.
Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat

Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat 

Több mint 80 kerékpárosbarát szolgáltató készül akcióval hétvégén a Föld napjára. 
Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került

Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került 

Az Év Tájházvezetője elismerést és a Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Szövetsége életműdíjat adták át Szentendrén, a Skanzenben.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.