hirdetés
hirdetés

Rangos díj a #PowerOfLiveEvents-nek

Első magyarként kapta az elismerést a Best Event Awards-on, a legrangosabb nemzetközi rendezvényes fesztiválon.

hirdetés

A 2006 óta folyamatosan megtartott Best Event Award (BEA) fesztiválon december 16-án este, online rendezvény keretén belül hirdették ki a győzteseket, és adták át a szakmai díjakat. A magyar projekt 99 shortilist-es nevezés közül nyerte el a „People’s Choice Award”-ot, és lett a közönség által kiválasztott legjobb pályamunka 2020-ban. 

Sokan álltak a kezdeményezés mögé

A #PowerOfLiveEvents egy a Special Effects és a VisualEurope Group által életre hívott kezdeményezés, amelyhez a Bo Live társ-szervezőként csatlakozott. A BUD CB főtámogatóként jelentős anyagi támogatással állt a kezdeményezés mellé, szakmai partnere a főváros turisztikai cége, a Budapest Brand nZrt. pedig 40 budapesti épület egyedi, figyelemfelkeltő díszkivilágításában nyújtott segítséget. A népszerűsítésben és megvalósításban részt vállalt a MaReSz, MSZÉSZ, MABEUSZ és a MUISZ is.

Nemzetközi elismerés

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a nemzetközi rendezvénypiaci szakma díjazta a kezdeményezést, hiszen azért is dolgozunk, hogy az ágazatunkban érdekelt szolgáltatók minél több külföldi megrendelésű eseményhez jussanak", mondta Békefi Anna, a BUD CB szakmai igazgatója.

„Büszkék vagyunk, hogy a Special Effects nemzetközi projektjei és ügyfélköre mellett pont egy hazai kezdeményezésű eseménnyel sikerült díjat besöpörnünk!”, reflektált a díjra Kassai Zsolt, a Special Effects International Zrt. vezérigazgatója.

 

(forrás: BUD CB / Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk