hirdetés
hirdetés

Rügyfakasztó, nyusziugrasztó húsvét Avalóniában

Mint minden évben, így idén is színes programokkal, izgalmas játékokkal és megannyi élménnyel várja húsvétkor is a szórakozni vágyó családokat az Avalon Park. A négynapos programsorozat április 19-én kezdődik és húsvét hétfő délutánján ér véget.

hirdetés

A Maya Játszóparkban mára már hagyománnyá vált húsvétolás még sosem volt ennyire elbűvölő. Az Avalon Park nyitása óta minden évben nagyszerű programokkal készülnek a szervezők, de az idei évben még sosem látott módon dúskálhatnak az élményekben kicsik és nagyok egyaránt. A nagypénteket megelőző csütörtökön kezdődő rendezvénysorozat olyan programokat rejt, mint a húsvéti tojásvadászat, nyuszifül készítés, répafaragás, zsákbanyuszi, ügyességi versenyek és lézerharc, ugyanakkor lesznek klasszikus húsvéti elemek, például tojásfestés vagy tojásfaállítás is. A megrendezésre kerülő előadások közül érdemes még megemlíteni a Róza néni és a nyuszifaló rém című interaktív, zenés mesedarabot, valamint a Tappancs Csöpi első bálja című animációs műsort. 

A kisállat rajongókat az állatsimogató várja, ahol sok-sok apró négylábúval találkozhatnak, ezt követően pedig maguk is nyuszivá válhatnak egy arcfestés segítségével.

Mivel a népi hagyományok kiemelt figyelmet kapnak ilyenkor, ezért természetesen a magyar kulturális örökségek is megjelennek a programpalettán. A Matyó Népművészeti Egyesület húsvét vasárnap két ízben is tart egy-egy rövid bemutatót, melyen matyó népviseletben énekelnek, táncolnak, locsolkodnak és verselnek az együttes tagjai.

„Összességében egy nagyon remek hangulatú, tavaszi nyüzsgésre készülünk a napokban. Az eddigi tapasztalatok is azt mutatják, hogy ilyenkor rengeteg kisgyermekes család mozdul ki otthonról és keres színvonalas programokat. Reméljük, hogy ily módon mi is hozzá tudunk járulni a környéken fellelhető szórakozási lehetőségek színesítéséhez. Abban egészen biztosak vagyunk, hogy aki hozzánk ellátogat az egy igazi tavaszi vérpezsdítő programokkal teli napra számíthat csodálatos környezetben, a megszokott színvonalat képviselő gasztronómiát ezúttal a Sörkert húsvéti menüsora egészíti ki.” – mondta Tóth Eszter Anna az Avalon Park kommunikációs és marketingigazgatója.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk