hirdetés

Tunéziában tartja idei katalógusbemutatóját a Kartago Tours

Január 26-tól 29-ig Tunéziában tartja katalógusbemutatóját a Kartago Tours, ahol a legtöbbet értékesítő viszonteladó partnereit látja vendégül, hogy közösen köszöntsék a 2017-es szezont.

hirdetés

Az utazásszervező 2017-es nyári kínálata kibővült, jelenleg már az alábbi úti célok foglalhatók weboldalukon és online rendszerükben: Egyiptomban Hurghada, Tunézia, azon belül pedig Djerba is, Törökországban Antalya és Marmaris, Észak-Ciprus, Spanyolországban Mallorca és Costa Brava repülővel, valamint busszal, a Kanári-szigeteken belül Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura és Lanzarote, Bulgária repülővel és egyéni utazással, Málta, Madeira, Horvátország, Szlovákia egyéni utazással, Olaszország egyéni utazással és Szicília, Görögországon belül Korfu, Kréta, Rodosz és Zakynthos, valamint a Zöld-foki-szigeteken belül – pozsonyi indulással – Sal és Boa Vista.

A fentiek közül újdonságnak számít Marmaris, Észak-Ciprus, Fuerteventura, Lanzarote, Szlovákia, Olaszország és Korfu.

Az előfoglalási kedvezmény 2017. február 25-ig tart, ennek keretében minden nyári út akciós, a kedvezmény mértéke úti célonként és szállodánként változó. Február 25-ig él nyereményjátékuk is, ha az utas addig legalább 30% előleggel lefoglalja nyaralását, visszanyerheti utazása árát.

Jutalékrendszerükön a tavalyi évhez képest nem változtattak, sávos jutalékrendszert alkalmaznak, és a teljes összeg után fizetik jutalékot, valamint többek között a repülőtéri illetékből és a vízumdíjból is jár jutalék.

A Kartago Tours 2017-es nyári katalógusa
A Kartago Tours 2017-es nyári katalógusa

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Kiadónk társoldalai