Omán-Salalah-ba vitte partnereit a Kartago Tours

Omán-Salalah-ba vitte partnereit a Kartago Tours 

A „Kelet Karibjára” vitte 38 értékesítőjét és viszonteladó partnerét tanulmányútra a Kartago Tours. Az utazásszervező idén decemberben indítja el közvetlen charter járatát Omán-Salalah-ra.
Kinevezések a Kartago Tours-nál

Kinevezések a Kartago Tours-nál 

Augusztus 17-től a Kartago Tours Zrt. vezetőjének Bocsák Zsófiát nevezte ki Jiři Jelinek, az anyacég DER Touristik kelet-európai regionális központjának igazgatója.
Távozik a Kartago Tours egyik meghatározó alakja

Távozik a Kartago Tours egyik meghatározó alakja 

Júniustól távozik a Kartago Tours-tól Hajducsi Tamás, aki 19 évet töltött a cégnél marketing vezetői pozícióban.
Változás a Kartago Tours vezetésénél

Változás a Kartago Tours vezetésénél 

Február 1-től komoly szervezeti változás történt a cég vezetésében. Erről az iroda tájékoztatta szerkesztőségünket.
Elindultak a Kartago Tours charterjáratai

Elindultak a Kartago Tours charterjáratai 

Számos nagy hazai utazásszervező, többek között a Kartago Tours is bemutatta nyári árualapját, újdonságait, beszélt a következő hónapok kilátásairól a csütörtöki szezonnyitó kiutaztatói eseményen, amelyet a Travelgate szervezett.
Élményhegyek  Antalyán a Kartagoval

Élményhegyek Antalyán a Kartagoval 

A Kartago Tours egy hetes, őszi Antalyába szervezett tanulmányútján mutatta be 2020-as árualapját a viszonteladó irodák képviselőinek, közel 40 főnek.

A kormány vizsgálatot kezdeményez a Wizz Air és a Kartago Tours ellen 

Hétfőn Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter egyetértésével, Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár utasította a Fővárosi Kormányhivatalt, hogy indítson fogyasztóvédelmi vizsgálatot a Wizz Air légitársaság, valamint a Kartago Tours utazási iroda elmúlt napokban tapasztalt utastájékoztatási gyakorlatával kapcsolatban – írja közleményében a Miniszerelnökség.
Várja a kárigényeket a Kartago Tours

Várja a kárigényeket a Kartago Tours 

A légitársaság utasai 16 órás késéssel jutottak haza a Tunisairtől bérelt chartergép műszaki hibája miatt.
Egy kieső gép több napos utaskálváriát okozott Tunéziában

Egy kieső gép több napos utaskálváriát okozott Tunéziában 

Pénteken több mint száz magyar rekedt Tunéziában egy repülőgép műszaki hibája miatt. Időközben már a második csoport is hazaérkezett.
Dübörög az előfoglalás a Kartago Tours-nál!

Dübörög az előfoglalás a Kartago Tours-nál! 

Az utazásszervező minden eddiginél korábban, már november elején megnyitotta a 2019 nyári kínálat értékesítését, és ezzel párhuzamosan katalógusuk is rekordidő alatt, már december elejére elkészült. Részben emiatt és viszonteladó partnereik hathatós segítségének köszönhetően a tavalyi év utolsó két hónapjában több, mint négyszer annyi utazást foglaltak le, mint egy évvel korábban, mondta el lapunknak Hajducsi Tamás, a cég marketing vezetője.

Dugonggal akár Ön is találkozhat! 

Eljött végre az idő, amikor a különlegesre kíváncsi utasoknak nem kell több ezer kilométer repülés után több száz kilométert buszozni, hogy eljussanak Egyiptom legújabb gyöngyszeméhez, Marsa Alamhoz; a Kartago Tours sokévi előkészületet követően, magyar piacon idén elsőként indít charterjáratot közvetlen leszállással a szinte még érintetlen üdülőhelyre. Ahol nem mellesleg a dugonggal szintén ismerkedhetnek. Róla majd később!

Új plusz járat Antalyába a Kartago Tourstól 

A kibővített kapacitással a Kartago Tours kínálatából így már heti 4 járatindulásból választhatnak az utasok. Az iroda árualapjában új szállodák is elérhetők. 

Fáraók, királynők, korallok: Egyiptomban jártunk a Kartago Tours-szal 

Egyiptom: búvárkodás a Vörös-tengeren, séta a luxori karnaki templomban, átkelés a Níluson,  vásárlás a hurgadai pálmafás sétányon, végeláthatatlan étkek sora a négy és ötcsillagos szállodákban, tánc a tengerparton…  A Kartago Tours Zrt. jóvoltából mindezt átélhettük Egyiptomban. Az utazás célja harmincnyolc szálloda meglátogatása volt, harminc utazási irodai munkatárssal és néhány újságíróval egyetemben, június elején.

Idén négy charterjárat közlekedik Tunéziába 

A Kartago Tours és a Taurus Reisen együttműködésének köszönhetően négy charter járat indul Tunéziába. 

Riba Orsolya a Kartago Tours új operatív vezetője 

Operatív vezetőként csatlakozott a Kartago Tours csapatához Riba Orsolya.

Újra nő az érdeklődés Egyiptom és Tunézia iránt 

Élénkül a kiutazó turizmus, januárban megduplázódott az előfoglalások száma a Kartago Toursnál az egy évvel korábbihoz képest, nőtt az érdeklődés Egyiptom és Tunézia iránt is - mondta Füri Mihályné, a cég vezetője.

Tunéziában mutatta be idei árualapját a Kartago Tours 

Első ízben rendezte meg külföldön katalógusbemutatóját a Kartago Tours: január utolsó hétvégéjén a tunéziai Hammametben látták vendégül közel 100 viszonteladó partnerüket. A nagyszabású esemény keretében emlékeztek meg a társaság 20. születésnapjáról is.

Tunéziában tartja idei katalógusbemutatóját a Kartago Tours 

Január 26-tól 29-ig Tunéziában tartja katalógusbemutatóját a Kartago Tours, ahol a legtöbbet értékesítő viszonteladó partnereit látja vendégül, hogy közösen köszöntsék a 2017-es szezont.

Törökországban, Mallorcán és Krétán is bővít a Kartago Tours 

Tovább bővült a Kartago Tours 2017-es nyári kínálata, több desztinációban is új szállások kerültek be az árualapba.

Július végi fordulat a Kartago Toursnál 

A gyenge szezonkezdet után július végén megindult a kereslet Tunézia és Egyiptom iránt a Kartago Toursnál. A társaság a téli szezonban az észak-afrikai üdülőhelyek mellett egzotikus utakat és a Der Touristik teljes árualapját kínálja. 

Fele annyi turistára számítanak idén Egyiptomban 

Egyiptomba idén várhatóan legfeljebb négymillió turista érkezik, kevesebb mint fele a tavalyinak, Magyarországról is kevesebb vendég jön - mondta Mohamed Ahmed, az egyik legnagyobb egyiptomi utazási iroda, a Travel Ways-Egypt hurghadai térségének vezetője. A szakember hangsúlyozta, a repülőtereken jelentősen szigorították az ellenőrzéseket a turisták biztonsága érdekében.

A perzselő kősivatag és a hűsítő tenger végtelenje 

Egy hetes egyiptomi tanulmányútra invitált a Kartago Tours egy újságírókból és partnerirodák képviselőiből álló 30 fős csoportot. A programok lebonyolítását és az utazást a kairói székhelyű Travel Ways Egypt Utazási Iroda szolgáltatásai és munkatársai garantálták, a csoportot két kiváló magyar idegenvezető kísérte.

Egyiptomban is összetartanak a Kart(h)agósok 

Szigeti Ferenc, a Karthago együttes alapítója és vezetője még akkor is ragaszkodik az észak-afrikai ősi város nevéhez, ha épp kikapcsolódni készül. Nemrég ugyanis Egyiptomba utazott, nem mással, mint a Kartago Toursszal, a nyaralásáról pedig egy fotóval üdvözölte az utazási iroda munkatársait.

Bukha, tabuna, harissza 

Bizakodással tekintenek az idei évre a turisztikai szakemberek Tunéziában: az országban jó ideje nyugalom és béke honol, hisznek abban, hogy a turisták újra jelentős számban pihennek majd náluk. A vendégeket új termékekkel, például a különleges helyi gasztronómiával igyekeznek magukhoz csábítani.

Indul az első tunéziai charterjárat Budapestről 

Közel telt házzal száll fel május 20-án Budapesten a Kartago Tours és a Taurus Reisen közös tunéziai charterjárata.

Elindult a nyári szezon első charterjárata Budapestről 

Az egyiptomi Hurghadára repült az idei szezon első nyaralójárata Magyarországról. A charter repülőgép május hetedikén, szombaton indult Budapestről. A járatot az Express Travel International (ETI) bérelte a Fly Egypt légitársaságtól.

Új görög úti cél a Kartago Tours nyári kínálatában 

Kapacitásbővítés és új úti cél Görögországban, repülős, buszos és egyéni utazások számos tengerparti desztinációba, egy kis egzotikumként pedig Dubaj és a Zöld-foki-szigetek jellemzik a Kartago Tours nyári árualapját.

Májusban indulnak az első charterjáratok Tunéziába 

Hamarosan újraindulnak a repülőjáratok a magyar turisták egyik kedvelt üdülőhelyére, Tunéziába. Az úti cél iránti bizalom erősítése céljából a Magyar Utazási Irodák Szövetsége első külföldi közgyűlését az észak-afrikai országban tartotta meg áprilisban.

Hol fognak idén nyaralni a magyarok? 

Több médium is lehozta annak a nem reprezentatív felmérésnek az eredményét, mely szerint idén Törökországnak le kell mondania a magyar utasokról, mi több, honfitársaink Egyiptomot, Tunéziát és Görögországot sem fogják választani a nyári szezonban. A kutatás legfőbb állításainak közlésén túl megkérdeztünk néhány hazai utazásszervezőt, akik szerint a kép ennél jóval árnyaltabb.

Idén sem marad el a nyár 

Idén sem marad el a nyár

Békében és napsütésben zajlik a Taurus Reisen tunéziai tanulmányútja 

A Külgazdasági és Külügyminisztérium konzuli szolgálata arra kéri a Tunéziába készülő magyar állampolgárokat, hogy tartsák be a helyi hatóságok által elrendelt kijárási tilalmat, ám jelenleg Tunéziában - a Taurus Reisen, a Tunisair és a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal közös tanulmányútján - tartózkodó munkatársunk békéről, jókedvről és napsütésről számolt be.

„Az utasok utazni akarnak, fognak, bármi is történjék a világban” 

- mondta Füri Mihályné, a Kartago Tours ügyvezetője a cég 2016 nyári árualapját bemutató eseményen csütörtökön Budapesten. Az utazászervező optimistán látja az előttünk álló évet 2015-öt követően, amikor „minden megtörtént, ami a legrosszabb álmunkban sem fordult volna elő” - idézte a múltat az ügyvezető utalva a tunéziai merényletre, a Sinai-félszigeten katasztrófát szenvedett orosz gépre valamint a párizsi merényletre.

Kartago Tours: már foglalható a 2016-os árualap 

A Kartago Tours bejelentette, hogy online rendszerükben és az XML-ben megnyitották a 2016-os nyári kínálatuk értékesítését. Az év végéig fantasztikus előfoglalási árakon érhetők el a jövő évi üdülések. A 2016 nyári katalógus várhatóan 2016 januárjában jelenik meg.

Már foglalható a Kartago Tours téli árualapja 

Többek között Egyiptomba, a Zöld-foki szigetekre és az Egyesült Arab Emírségekbe.

Új úti cél a Kartago Tours-nál 

Augusztus közepétől új desztinációként az Egyesült Arab Emirátusok is bekerült az utazásszervező árualapjába.

Kartago Tours: extra helyek Törökországba és változás a jutalékrendszerben 

A Kartago Tours a vasárnaponként közlekedő törökországi charterjáratra is vásárolt helyeket, valamint extra jutalékkal ösztönzi partnereit a szezon hátralévő részében.

Ókori romvárosok, csillogó szállodák 

Az almától a búzáig, az ökörtől a kapuig legalább 500 török eredetű szót találunk a magyarban – és ez csak az egyik jele annak, hogy ezer szállal összeköti a magyar és a török népet a történelem.

Mi lesz a sorsa a tunéziai charterláncoknak? 

A magyarországi utazásszervezők számára komoly feladatot jelent a tunéziai terrortámadás utáni új helyzethez való alkalmazkodás. A tour-operátorok igyekeznek mindent megtenni az utasokért, de az nagyon valószínű, hogy a jelenlegi heti öt charterjáratból pár héten belül maximum 2-3 maradhat. Valószínűleg más desztinációkban bővítik a kapacitásokat.

Törökországi tanulmányúton a Kartago Tours-szal 

Hazatért a Kartago Tours csapata a török Riviéráról, ahol már javában dübörög az idei szezon.

Tenger, vendégszeretet, kultúra – irány Tunézia! 

Ha a nyaraló nem elégszik meg a finom homokkal borított tengerparttal, hanem a fürdőzés mellett egy gazdag történelmű nép vendégszeretetét is élvezni szeretné, valamint szívesen ismerkedne szokásaival, kultúrájával, akkor a szabadság tervezésénél remek választás Tunézia. Nemcsak a szállodákra igaz, hanem az egész országra: all inclusive, mégpedig elérhető áron.

Szafari és Seafari Egyiptomban 

Van, aki már harmincadszorra is a Kartago Tours-szal nyaral Egyiptomban, sőt, rendre ugyanazt a szállodát választja – hangzott el az utazási iroda által az értékesítő partnereknek, újságíróknak szervezett egyiptomi tanulmányúton, ahol Vrtelik Mária Amíra, Gera Patrícia és Ahmed Mansour kalauzolta a csapatot a szállodákba és a szabadidős programokon.

Új munkatárssal bővült a Kartago Tours csapata 

Május 4-től Smolinka Zsuzsanna látja el a Kartago Tours partnerkapcsolati menedzseri pozícióját az utazásszervező Partnerkapcsolati és Marketing osztályán.

Drágítja a külföldi utakat a forintgyengülés 

Sorra küldik ki az utazásszervezők a körleveleket viszonteladó partnereiknek, amelyben arról értesítik őket, hogy a forint gyengülése miatt kénytelenek korábban meghirdetett programjaik árait emelni.

Törökországban bővít, és Tabára is repül a Kartago Tours 

Csúcsévet zárt a Kartago Tours 2014-ben: hat éve nem tapasztalt rekordbevételt könyvelhettek ugyanis el. Idei árualapjában van néhány év után visszatérő program és desztináció, de számos új szálloda is bekerült a kínálatba.

Marsa Alam: előttünk a tenger, mögöttünk a sivatag 

Álmos falucskából néhány év alatt Egyiptom egyik népszerű üdülőhelyévé lépett elő Marsa Alam, amely elsősorban a búvárkodás kedvelőinek és a csendesebb vakációt kedvelőknek lehet ideális úti cél. 

Díjazták a legjobb tunéziai tour-operátorokat 

Tunéziai ízek és dallamok kíséretében köszönte meg a hazai utazási szakma együttműködését a Tunézia Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal Budapesten. 

Karanvánszeráj és luxushotel a török riviérán 

A minap fejeződött be az a tanulmányút, amelyet a Kartago Tours Zrt. szervezett viszonteladói számára a török riviérára. Egy hét alatt közel 45 négy- és ötcsillagos szállodával ismerhettek meg a meghívottak.

Kényeztetés a Vörös-tenger partján 

Aki tisztában van vele, mit várhat el, mi az, amiben része lehet, nem fog csalódni: az egyiptomi tengerparti üdülések a legjobb ár-érték arányt képviselik idén is a magyar piacon. A Kartago Tours hurghadai tanulmányútján jártunk.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!